![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Geros naujienos. Mes išklausyti jūsų nuomonę ir nebus mokesčių priemokos už mūsų techninės pagalbos linija. Mums malonu jums pranešti, kad nuo balandžio 2 d., skambučiai į mūsų techninės pagalbos linija kainuos tik 5p minutę, kai skambinate iš savo Oranžinė Pradžia Telefonas arba BT stacionarus. Jei reikia su savo plačiajuosčio pagalbos, nedvejodami skambinkite mums: 0844 873 8586 per valandos žemiau. Valandos Pradedančiųjų ir plačiajuosčio Techninė pagalba: 24 valandų per parą, 7 dienas per savaitę Wireless & Talk "ir" Mac Help: 8-11, 7 dienas per savaitę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai skamba geriau. I hate bendrovių, mokestis už telefono pagalba.
|
| |||
| |||
| Kaip ya'll taikstytis su Theat raketės / esate savininkas teikėjas nevykdo suteikti paslaugų ir turite mokėti joms nustatyti, ką moka jiems dirbti? Taigi nėra kas nors galvoja, kad jie gal "pertrauka" Stuff tik todėl jūs turite paskambinti į "Fix", ir jie gali gauti daugiau pinigų iš jūsų? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki atvykę į "nuardyti Britanijoje"
| |||
| |||
| Wow Phil, aš vis dar stebina. Beveik tiek pat stebėjosi, kaip aš esu ne iš klaidų aš į ankstesnes pareigas lol numerį. Aš tiesiog dirba 4 dalies pirmame sakinyje vienas ir tai buvo tik 7 tariant, kiek man tegul jis pasirodys. Just damn, atimti mano klaviatūros ......... Bet tema, leiskite man pamatyti, jei aš teisingai suprantu tai. Oranžinė yra kompanija, kuri teikia plačiajuosčio ryšio vartotojams Didžiojoje Britanijoje. Jie įdiegti ją į savo namą ir jei jis kada nors jis pasireiškia egzotiškos ar turite problemų, tada turite sumokėti jų (5 pensų) to get it working again? |
|
| |||
| |||
| Taip. Vėl Sveiki atvykę į nuardyti Britanijoje. Tiesą sakant, sakydamas, kad, bendrovei naudoti kaip IPT tai atrodo, kad tarp mažumos, ir atrodo, kad vertina savo klientus, o gerai. Paskutinį kartą Interneto sumažėjo 20 minučių, paskambino man atsiprašyti. Ir niekada nereikia laukti daugiau kaip 10 minučių gausite atsakymą el. Tačiau visos didelių kompanijų, visiškai ir visiškai nenaudingas, kai jis ateina į pagalbą.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Atsilieka nuo šiandienos produktų partijos idėja yra "leidžia padaryti jį trapi, todėl bus pertrauka greičiau ir atneš dar blogiau produktas ateinančius kelis mėnesius, kad klientas turės pirkti naujas produktas, nes vienas jis bus sulaužyta" Pinigai verčia žmones riešutai šių dienų ...
|
| |||
| |||
| Aš su Mergelės ir jie naudojami mokestis 50p minutės ..... Niekas Rang juos, todėl jie šalinami iš apyvartos, kad idėja (išklausytos Atsiliepimai jie sako), manau NE ATSILIEPIMAI buvo gana lengva, net jei juos suprasti. Dabar jie mums davė nemokamą pagalbos liniją, kad keliai tiesiai į Indijos Call Center. Problema yra vaikinas kalbate su dviračiu yra 10 km į darbą, per lietų sezonas, iš jo namelis, ir manau galite unterstand, jis tikrai ne rodyti savo lėtai Plačiajuostis ryšys su daug problemų, visų bendra tvarka dalykai ...... net jei jūs galite gauti jį uunderstand klausimą. |
|
| |||
| |||
| Wow. Jūs greitis gali būti didesnis nei mūsų, bet manau, kad tai kada galite juos gauti. Čionai mes įstatymai prieš flim Flam crap like that. Manau jums mano broliai ir seserys visame tvenkinio ............ |
|
| |||
| |||
| |