mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Oranžs - vairs maksas prēmiju tehniskā atbalsta palīdzības līnija

Reply

Thread Tools
Old Marts 25, 2009, 14:03
Loceklis

Labas ziņas. Mēs esam noklausījies jūsu atsauksmi un vairs nebūs maksas piemaksu par mūsu tehniskā atbalsta palīdzības līnija.

Mēs esam priecīgi jums zināt, ka no 2 Aprīlis, zvani uz mūsu tehniskā atbalsta līnija maksās tikai 5p minūtē, kad jūs zvanāt no sava Orange Home Tālrunis vai BT kabeļu.

Ja jums nepieciešama palīdzība ar savu platjoslas, nevilcinieties zvaniet mums 0844 873 8586 laikā darbalaikā zemāk.

Darba laiks
Starteri un platjoslas Tehniskais atbalsts: 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā
Wireless & Talk un Mac Tehniskais atbalsts: 8-11, 7 dienas nedēļā
Old Marts 25, 2009, 15:39
Moderator Group

Kas skan labāk. I hate uzņēmumi, maksa par telefona atbalstu.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Marts 26, 2009, 08:24
Donors Group

Kā ya'll jāsamierinās ar theat raketi / jums pieder sniedzējs nespēj sniegt pakalpojumus un jums samaksāt tos noteikt, ko tu maksā viņiem strādāt? Tik nav kāds domā, ka viņi varbūt "pārtraukums" stuff tikai tāpēc jums ir viņiem piezvanīt uz "Fix", un viņi var iegūt vairāk naudas no jums?
Old Marts 26, 2009, 10:42
Donors Group

Laipni lūdzam "Rip Off Britain"

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Marts 26, 2009, 11:47
Donors Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Laipni lūdzam "Rip Off Britain"
Wow Phil, es esmu joprojām pārsteigta. Gandrīz tikpat pārsteigti kā es esmu skaits typos man bija iepriekšējā amatā lol. Es tikai skaitot 4 pirmajā teikumā viens un tas bija tikai 7 vārdus kamēr es let tas parādītos. Just damn, atņemt manu klaviatūru .........

Bet par tēmu, ļaujiet man redzēt, ja es saprotu tas pareizi. Oranžs ir uzņēmums, kas nodrošina platjoslas piekļuvi, lai patērētāji Lielbritānijā. Tās instalēt to savā mājā un, ja tas vispār izpaužas quirky vai Jums ir problēmas, tad jums būs jāmaksā tiem (5 pensiem), lai iegūtu tā strādā atkal?
Old Marts 26, 2009, 12:10
Moderator Group

Jā.

Vēlreiz Laipni noārdīt Lielbritānijā.

Faktiski, sakot, ka sabiedrība izmantot kā ISP šķiet, ka starp minoritāti, un, šķiet, ciena savu klientu diezgan labi.

Pēdējo reizi interneta samazinājās par 20 minūtēm, piezvanīja man atvainoties. Un jūs nekad nebūtu jāgaida vairāk nekā 10 minūtes, lai saņemtu e-pastu atbildi.

Bet visi lielie uzņēmumi, ir pilnībā, un pilnīgi bezjēdzīgi, kad runa ir par atbalstu.

Old Marts 26, 2009, 13:01
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Bubba View Post
Kā ya'll jāsamierinās ar theat raketi / jums pieder sniedzējs nespēj sniegt pakalpojumus un jums samaksāt tos noteikt, ko tu maksā viņiem strādāt? Tik nav kāds domā, ka viņi varbūt "pārtraukums" stuff tikai tāpēc jums ir viņiem piezvanīt uz "Fix", un viņi var iegūt vairāk naudas no jums?
Laipni lūgti pasaulē, "Marketing"

Aiz daudz šodienas produktu ideja ir "Lets padarīt trausla, lai tā saplīst, drīz, un izcelt vēl sliktāks produkts tuvāko mēnešu laikā, lai klients būs jāpērk jauns produkts, jo no viņa būs sadalīti"

Naudas drives cilvēki rieksti šajās dienās ...

Mana sistēma: Deathstar 1.0 / aizdots MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / Dual-Core
Motherboard:
Jaunie HP lieta / Macbook lieta
RAM Operatīvā atmiņa:
4gb DDR2 1GB DDR2
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrālās
Hard Drive (s):
1TB SATA / Mac 120GB
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / Integrēta
Case / PSU:
HP akciju / Mac Stock
Dzesēšana:
Jūsu standarta radiatoru un ventilatoru / Same
Tīkla / Internets:
Intel (R) Integrēta / Mac AirPort
Monitor (s):
HP w2408 / Macbook lieta
Operating System (s):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old Marts 26, 2009, 13:58
Donors Group

Es esmu ar Virgin un viņi izmanto maksas 50p minūtē ..... neviens nekad rang viņiem, lai viņi nodod atkritumos, ka ideja (klausījās atsauksmes viņi teica), es pieņemu No feedback bija diezgan viegli, pat tiem, saprast.

Tagad viņi ir devuši mums FREE palīdzības līniju, ka ceļi taisni līdz Indijas Call Centre.
Nepatikšanas ir puisis jūs runāt ir iestatīti 10 jūdzes uz darbu, izmantojot musons, no sava būda, un es domāju, jūs varat unterstand, viņš nav īsti redzēt savu lēns Platjoslas savienojums tik daudz problēmu, jo vispārējā kārtībā lietas ...... pat, ja jūs varat viņam uunderstand jautājumu.
Old Marts 26, 2009, 17:09
Donors Group

Wow. Jūs ātrums var būt ātrāka nekā mūsējā, bet es domāju, tas ir, kad tu varētu saņemt viņiem. Vairāk nekā šeit mums ir likumi pret flim meli crap like that. Es jūtu jums maniem brāļiem un māsām visā dīķis ............
Old Marts 26, 2009, 17:32
Donors Group

Tas ir tāpat kā Virgin Help Line:
.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.