![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labas ziņas. Mēs esam noklausījies jūsu atsauksmi un vairs nebūs maksas piemaksu par mūsu tehniskā atbalsta palīdzības līnija. Mēs esam priecīgi jums zināt, ka no 2 Aprīlis, zvani uz mūsu tehniskā atbalsta līnija maksās tikai 5p minūtē, kad jūs zvanāt no sava Orange Home Tālrunis vai BT kabeļu. Ja jums nepieciešama palīdzība ar savu platjoslas, nevilcinieties zvaniet mums 0844 873 8586 laikā darbalaikā zemāk. Darba laiks Starteri un platjoslas Tehniskais atbalsts: 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā Wireless & Talk un Mac Tehniskais atbalsts: 8-11, 7 dienas nedēļā |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas skan labāk. I hate uzņēmumi, maksa par telefona atbalstu.
|
| |||
| |||
| Kā ya'll jāsamierinās ar theat raketi / jums pieder sniedzējs nespēj sniegt pakalpojumus un jums samaksāt tos noteikt, ko tu maksā viņiem strādāt? Tik nav kāds domā, ka viņi varbūt "pārtraukums" stuff tikai tāpēc jums ir viņiem piezvanīt uz "Fix", un viņi var iegūt vairāk naudas no jums? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laipni lūdzam "Rip Off Britain"
| |||
| |||
| Wow Phil, es esmu joprojām pārsteigta. Gandrīz tikpat pārsteigti kā es esmu skaits typos man bija iepriekšējā amatā lol. Es tikai skaitot 4 pirmajā teikumā viens un tas bija tikai 7 vārdus kamēr es let tas parādītos. Just damn, atņemt manu klaviatūru ......... Bet par tēmu, ļaujiet man redzēt, ja es saprotu tas pareizi. Oranžs ir uzņēmums, kas nodrošina platjoslas piekļuvi, lai patērētāji Lielbritānijā. Tās instalēt to savā mājā un, ja tas vispār izpaužas quirky vai Jums ir problēmas, tad jums būs jāmaksā tiem (5 pensiem), lai iegūtu tā strādā atkal? |
|
| |||
| |||
| Jā. Vēlreiz Laipni noārdīt Lielbritānijā. Faktiski, sakot, ka sabiedrība izmantot kā ISP šķiet, ka starp minoritāti, un, šķiet, ciena savu klientu diezgan labi. Pēdējo reizi interneta samazinājās par 20 minūtēm, piezvanīja man atvainoties. Un jūs nekad nebūtu jāgaida vairāk nekā 10 minūtes, lai saņemtu e-pastu atbildi. Bet visi lielie uzņēmumi, ir pilnībā, un pilnīgi bezjēdzīgi, kad runa ir par atbalstu.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Aiz daudz šodienas produktu ideja ir "Lets padarīt trausla, lai tā saplīst, drīz, un izcelt vēl sliktāks produkts tuvāko mēnešu laikā, lai klients būs jāpērk jauns produkts, jo no viņa būs sadalīti" Naudas drives cilvēki rieksti šajās dienās ...
|
| |||
| |||
| Es esmu ar Virgin un viņi izmanto maksas 50p minūtē ..... neviens nekad rang viņiem, lai viņi nodod atkritumos, ka ideja (klausījās atsauksmes viņi teica), es pieņemu No feedback bija diezgan viegli, pat tiem, saprast. Tagad viņi ir devuši mums FREE palīdzības līniju, ka ceļi taisni līdz Indijas Call Centre. Nepatikšanas ir puisis jūs runāt ir iestatīti 10 jūdzes uz darbu, izmantojot musons, no sava būda, un es domāju, jūs varat unterstand, viņš nav īsti redzēt savu lēns Platjoslas savienojums tik daudz problēmu, jo vispārējā kārtībā lietas ...... pat, ja jūs varat viņam uunderstand jautājumu. |
|
| |||
| |||
| Wow. Jūs ātrums var būt ātrāka nekā mūsējā, bet es domāju, tas ir, kad tu varētu saņemt viņiem. Vairāk nekā šeit mums ir likumi pret flim meli crap like that. Es jūtu jums maniem brāļiem un māsām visā dīķis ............ |
|
| |||
| |||
| |