![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Veşti bune. Am ascultat la feedback-ul dvs. şi nu va mai fi o primă pentru încărcarea nostru de suport tehnic care raspund. Suntem încântaţi să vă anunţăm că, de la 2 aprilie, apeluri la linia noastră de suport tehnic va costa doar un minut 5P când apel de pe telefon acasă Orange sau BT fixe. Dacă aveţi nevoie de ajutor cu bandă largă, nu ezitaţi să sunaţi-ne la 0844 873 8586 în timpul orelor de program de mai jos. Program de lucru Pentru începători şi de bandă largă Suport Tehnic: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână Wireless & Talk şi Mac Suport Tehnic: 8am-11pm, 7 zile pe săptămână |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta sună mai bine. Nu-mi place companii care taxa de telefon pentru suport.
|
| |||
| |||
| Cum ya'll pus cu racheta theat / Ai furnizorul nu reuşeşte să ofere servicii şi va trebui să le plătească pentru a repara ceea ce le plătesc pentru a lucra? Deci nu cred că cineva pe care le poate "rupe" doar chestii deci va trebui să le apel la "fix" şi-l pot lua mai mult de numerar din tine? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine ati venit la "jupui Britanie"
| |||
| |||
| Wow Phil, sunt încă uimit. Aproape la fel de uimit ca eu sunt la numărul de typos am avut în ultimii post lol. Am numărat 4 în prima teză în pace şi a fost doar 7 cuvinte timp cât am să-l apar. Doar naibii, să ţină departe de tastatură meu ......... Dar pe aceasta tema, lasă-mă să văd dacă am înţeles acest lucru în mod corect. Orange este o companie care furnizează serviciilor de bandă largă către consumatori din Marea Britanie. Ei l instalaţi în casa ta şi în cazul în care acesta devine vreodată quirky sau aveţi probleme, atunci va trebui să le plătească (5 pence) a luat-o din nou de lucru? |
|
| |||
| |||
| Da. Din nou, Bine ati venit la jupui Britanie. De fapt, a spune că, compania sa folosesc ca ISP-ul nu pare a fi în rândul minorităţilor, şi se pare că valoarea lor clienţi destul de bine. În ultimul timp, pe internet a mers în jos timp de 20 de minute, a sunat să-mi cer scuze. Şi nu va mai trebui să aştepte mai mult de 10 de minute pentru a primi un e-mail de răspuns. Dar toate firmele mari, sunt în întregime, şi total inutil atunci când vine vorba de suport.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ideea care stă la baza o multime de produse de astăzi este "Să-l face atât de fragile, se va sparge in curand, si va aduce o chiar mai rău produs în următoarele câteva luni, astfel încât clientul va trebui să cumpere noul produs, pentru că el are de-o va fi spart" Money conduce oamenii nuci aceste zile ...
|
| |||
| |||
| Sunt cu Virgine şi-au folosit pentru a încărca 50p un minut ..... nimeni nu a mai sunat ei, astfel încât acestea să casate că ideea (ascultat la feedback-ul mi-au spus), cred ca NU FEEDBACK a fost destul de uşor, chiar şi pentru ei, pentru a înţelege. Acum, pe care le-au dat noi GRATUIT un ajutor, ca rutele de drept prin intermediul unui Call Centre indian. Probleme este tipul de a vorbi la a cycled 10 mile de locul de muncă, printr-un anotimp, de la colibă lui şi cred că puteţi să unterstand, el nu prea-ti vezi lent conexiune de bandă largă la fel de mult de o problemă, în general, pentru a lucruri ...... chiar daca poti sa-l fac sa uunderstand la întrebare. |
|
| |||
| |||
| Wow. Aveţi viteze poate fi mai rapid decât a noastră, dar cred că este momentul în care puteţi să le. Pe aici avem legi împotriva Flim şarlatanie prostii de genul asta. Mă simt de ai mei fraţi şi surori din întreaga iaz ............ |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Marcaje |