![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobré správy. Sme počúvali na vašu odozvu a už nebudú účtovať poistné pre našu linku technickej podpory. Sme radi, aby ste spoznali, že od 2. apríla, volanie na našu technickú podporu linka bude stáť len 5p chvíli, keď budete volať zo svojho Orange Domáce telefón alebo pevnú linku BT. Ak budete potrebovať pomôcť s vašou širokopásmový, neváhajte a kontaktujte nás na 0844 873 8586 počas otváracie doby nižšie. Otváracia doba Odľahčenú Broadband a technická podpora: 24 hodín denne, 7 dní v týždni Wireless & Talk a Mac Technická podpora: 8am-11pm, 7 dní v týždni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To znie lepšie. Nesnáším spoločnosti, ktoré poplatky za telefonickú podporu.
|
| |||
| |||
| Ako ya'll zmieriť s THEATO raketa / vlastníte poskytovateľa nepodarí poskytnúť službu a máte to zaplatiť opraviť to, čo platí pre nich pracovať? Takže nie je niekto myslí, že snáď "zlomiť" veci len tak budete musieť volať na "opravu", a mohli získať ďalšie peniaze z vás? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vitajte na "odparené Británia"
| |||
| |||
| Wow Phil, som stále ohromení. Skoro ako v úžas, jak jsem se na počet preklepov som mal v predchádzajúcom zamestnaní lol. Já jen počítajú 4 sa v prvej vete samostatne, a to bolo len 7 slov dlho, ako som si ju nechať zobrazovať. Len zatraceně, vezmi si môj klávesnice ......... Ale na túto tému, dajte mi zistiť, jestli jsem tomu správne. Orange je spoločnosť, ktorá poskytuje širokopásmové spotrebiteľov vo Veľkej Británii. Ich inštalácia je vo svojom dome a keď je niekedy dostane nepredvídateľný, alebo máte problémy potom budete musieť zaplatiť (5 pence), aby si to opäť? |
|
| |||
| |||
| Áno. Ešte raz, vitajte na odparené Británii. Vlastne, hovorí sa, že spoločnosť použiť ako ISP sa zdá byť medzi menšinu, a zdá sa, že hodnota ich zákazníkov pomerne dobre. V poslednej dobe na internete šiel za 20 minút, volal mi omluví. A už nikdy nebudete musieť čakať viac ako 10 minút, aby si e-mailovej odpovedi. Ale všetky veľké spoločnosti, je úplne a úplne k ničomu, pokiaľ ide o podporu.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Myšlienka mnoho dnešných produktov je "Umožňuje je krehké, takže sa čoskoro zlomiť, a vyvedie ešte horší produkt v niekoľkých najbližších mesiacoch, takže zákazník sa bude musieť kúpiť nový výrobok, pretože ten mu bude rozdelené" Money disky ľudí orechy týchto dňoch ...
|
| |||
| |||
| Já jsem s Panny a kedysi poplatok 50p za minútu ..... Nikto im zvonil, takže myšlienka, že zlikvidované (načúvali spätnej väzby povedali), předpokládám NO FEEDBACK bolo pomerne jednoduché, aj pre nich, to chápem. Teraz sa nám ZDARMA linku, že cesty rovno do indického call centra. Problém je ten chlap vás hovoriť sa cyklom 10 míľ do práce, cez monzun od jeho chýši a myslím si môžete unterstand, on nie je naozaj vidieť vaše pomalé Širokopásmové pripojenie za oveľa menší problém, v celkovom poradí vecí ...... aj keď je možné ho dostať do uunderstand otázky. |
|
| |||
| |||
| Wow. Ty rýchlosti môže byť rýchlejší ako my, ale myslím, že je, keď môžete získať nich. Tady máme zákony proti flim podvod svinstvo takhle. Cítim sa za vás moji bratia a sestry po celom rybníku ............ |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP G60 235x - pripojiť, bez poplatkov | Shahid | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 12 júna 2009 21:36 |
| Nabíjanie otázku | VNani | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 5. decembra 2008 16:05 |
| Laptop nie je nabíjanie. | mcbee | Notebooky, Mobily a PDA | 18 | 9. október 2008 14:53 |
| Laptop batérie ..... ne nabíjanie | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. September 2008 10:44 |
| Nie nabíjanie na dovolenku | PyroTails | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 2. augusta 2007 02:09 |
| Thread Tools | |
| |