![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добре вести. Смо слушали ваше повратне информације и више неће бити пуњења премиум за нашу техничку подршку за помоћ. Задовољство нам је обавијестити Вас да је, од 2. априла, позиви на нашу техничку подршку лине кошта само 5п минуте када позива с вашег телефона или Оранге Почетна БТ земни кабл. Ако Вам је потребна помоћ са својим броадбанд, не оклевајте нас позовите на 0844 873 8586 током радног времена у наставку. Радно време Почетничко и Броадбанд Тецхницал Суппорт: 24 сата дневно, 7 дана у недељи Уирелесс & Талк и Мац Техничка подршка: 8-11, 7 дана у недељи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То звучи боље. Мрзим предузећа које за телефонску подршку.
|
| |||
| |||
| Како ыа'лл ставити горе са тхеат рекет / услуга коју поседујете не дају услуга и морате Плати их поправити оно што су им плаћају на посао? Зато не мислим да било ко, можда "бреак" ствари управо тако, морате да позове их да се "поправи", и они могу добити више готовине из тебе? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли у "откинути Британији"
| |||
| |||
| Пхил Уоу, ја сам још увек изван себе. Готово као запрепаштени као ја у броју грешака при упису сам имала у претходном пост лол. Ја сам само броје 4 у првој реченици сам и то је био само 7 речи док сам нека појавити. Само проклети, отмеш мој тастатура ......... Али о тој теми, дај да видим ако сам схватити овај исправно. Оранге је фирма која пружа широкопојасне потрошачима у Великој Британији. Они су га инсталирали у свом дому, а ако га икад добије куиркы или имате проблема онда морати да плате ИХ (5 денара) за добити то рад опет? |
|
| |||
| |||
| Да. Још једном, добродошли у откинути Британији. Заправо, у којем се каже да, фирма ли користити као ИСП учинити Чини се да међу мањини, а чини се да њихови купци, уместо вредности добро. Последњи пут сиђе на интернету за 20 минута, за мене за апологисе телефоном. А ти никада не морате чекати више од 10 минута да добијете одговор е-поште. Али, све велике компаније, су у потпуности, и тотално бескористан када је у питању подршка.
__________________ сервергуы |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Идеја иза пуно данашњем производа "омогућава се крхка тако да ће ускоро одмор и извести још лошији производ у наредних неколико месеци, тако да је купац ће морати да купите нови производ, јер је он један ће се разбије" Новац дискови народ луд ових дана ...
|
| |||
| |||
| Ја сам са Дјевице и они који се користе за наплату 50п минуту ..... нико их икада ранг, тако да они отписани идеја (слушао феедбацк рекоше), ја мислити НЕ Феедбацк је био прилично једноставан, чак и за њих, да разумете. Сада су нам дали ФРЕЕ Хелплине, која рута равно до индијски Цалл Центре. Троубле је момак ти говорим да је цыцлед 10 миља на посао, кроз монсун, из његова колиба и мислим можете унтерстанд, он не види стварно успорити ваше широкопојасне везе колико је проблем, у укупном поретка ствари ...... чак и ако могу добити за њега уундерстанд питање. |
|
| |||
| |||
| Уоу. Ви мај бити убрзава брже од наше, али мислим да је, када можете добити их. Овде имамо законе против флим измишљотина срање тако. Осјећам се за вас моје браће и сестара у целој ............ рибњак |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Г60 235Кс - прикључени на струју, није пуњење | схахид | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 12. јуна 2009 21:36 |
| Пуњење питање | ВНани | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 5 децембар 2008 16:05 |
| Лаптоп не пуни. | мцбее | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 18 | 9 октобар 2008 14:53 |
| Лаптоп не пуните батерију ..... | дфр200764 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 18. сеп 2008 10:44 |
| Без пуњења на одмору | ПыроТаилс | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 2 аугуст 2007 02:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |