![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| İyi haber. Biz geribildiriminiz ve dinledi sonra artık teknik destek yardım için bir prim şarj olacaktır. Size, 2 Nisan, kimden teknik destek hattı için size Turuncu Ev Telefonu veya BT sabit arama Bir dakika sadece 5p mal olacak aramalar bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. If you don't hesitate bizi aramak için geniş bant ile ilgili yardıma ihtiyacım var 0844 873 8586 aşağıdaki çalışma saatleri sırasında. Çalışma saatleri Başlangıç ve Genişbant Teknik Destek: 24 saat, haftada 7 gün Kablosuz & Tartışma ve Mac Teknik Destek: 8-11, haftanın 7 günü |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu daha iyi geliyor. Şirketlere nefret ediyorum telefon desteği için ücret.
|
| |||
| |||
| Nasıl theat raket ile çıkarmak ya'll / size sağlayıcınıza servis vermek ve gerek başarısız KENDİ iş için ne ödüyoruz düzeltmek için onları ödemek? Böylece belki de "sadece bu nedenle onları" ve onlar sizden daha fazla para alabilirsiniz düzeltmek için arama var "stuff sonu değildir herkes gelir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hoşgeldiniz "Rip Kapalı İngiltere"
| |||
| |||
| Vay Phil, hala hayret ediyorum. Olarak ben, bir önceki yazı lol bulunan hatalardan sayısı am Neredeyse olarak hayret. Sadece ilk cümle yalnız 4 sayılır ve ben görünmesini sağlar sadece 7 kelime uzun. Sadece lanet olsun, benim klavye ......... götürmek Ama bu konuda, eğer bunu doğru anlamak yaz bakalım. Portakal, tüketiciler İngiltere ise genişbant sağlayan bir şirkettir. Senin evinde ve kurmalısınız eğer hiç olur ilginç veya sonra (5 sent) tekrar iş almak için ödemek zorunda sorunlar var mı? |
|
| |||
| |||
| Evet. Bir kez daha, Hoş Geldiniz Rip Kapalı İngiltere. Aslında, o, bir ISS olarak şirket kullanıyoruz gibi azınlık arasında olacak, söyleyerek ve oldukça iyi müşterilerine değer görünüyor. İnternet aşağı 20 dakika gittim en son, ben özür diliyorum için telefon ettim. Ve size bir e-posta cevap almak için en az 10 dakika beklemek zorunda kalmazsınız. Ama bütün büyük şirketler, tamamen ve tamamen bu destek söz yararsız vardır.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Günümüz ürünleri bir çok arkasındaki fikir "sağlar çünkü tek o var kırık olacak kırılgan çok yakında, break ve önümüzdeki birkaç ay içinde bile daha kötü bir ürün ortaya çıkarmak bu nedenle müşteri yeni ürünü satın almak gerekir" yapmak Para insanlar deli bu günlerde sürücüler ...
|
| |||
| |||
| Ben Virgin ile yaşıyorum ve ..... bir dakika 50p şarj için kullanılır kimse, bu yüzden bu fikri çöpe (geribildirim dinledim dediler), ben hiç geribildirim varsayalım oldukça kolaydı, onları bile, anlamak için onları rang. Şimdi bize bir ÜCRETSİZDİR yardım verdik, bu düz bir Hint Çağrı Merkezi ile yönlendirir. 10 km, bir muson ile, onun kulübe iş için cycled sahiptir Trouble siz konuştuğunuz adam olduğunu ve sana unterstand tahmin edebilirsiniz, o gerçekten bir sorun olarak çok yavaş genişbant bağlantı görmek değil, şeylerin genel sırada ...... bile alabilirsiniz kendisine soru uunderstand için. |
|
| |||
| |||
| Vay be. Sen daha bizim, ama sanırım olabilir hızlı olduğu zaman onları elde edebilmenizdir hızları. Burada biz böyle flim hile bok karşı yasalar vardır. Ben sizin için havuza ............ kardeşlerim ve kız kardeşlerim arasında hissediyorum |
|
| |||
| |||
| |