менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Помаранчевий - більше не зарядки премія за технічною підтримкою телефон довіри

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 березня 2009, 14:03
Член групи

Default Помаранчевий - більше не зарядки премія за технічною підтримкою телефон довіри

Гарні новини. Відгуки Ми вислухали ваші і більше не буде зарядки Premium для нашого телефону довіри технічної підтримки.

Ми раді повідомити вам про те, що з 2 квітня, дзвінки на нашу службу технічної підтримки буде коштувати тільки 5p хвилини, коли ви зателефонуйте з Вашого домашнього телефону Orange BT або стаціонарний.

Якщо вам потрібна допомога з широкосмуговим, не соромтеся подзвонити нам по телефону 0844 873 8586 в години роботи нижче.

Години роботи
Для початківців і широкосмугового Технічна підтримка: 24 години на добу, 7 днів на тиждень
Бездротові & Talk і Mac Технічна підтримка: 8-11 вечора, 7 днів на тиждень
Old 25 березня 2009, 15:39
Модератор групи

Default Помаранчевий - більше не зарядки премія за технічною підтримкою телефон довіри

Це звучить краще. Я ненавиджу компанії, плата за телефонний підтримку.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 26 2009 березня, 08:24
Донор групи

Яким ya'll миритися з Theat ракетки / у вас є постачальник не може надати послугу, і ви повинні оплатити їх виправити те, що ви платите їм працювати? Тому не любимо думати, що вони, може бути, "перерва" речі саме тому ви повинні називати їх "виправити" його, і вони можуть отримати більше грошей від вас?
Old 26 березня 2009, 10:42
Донор групи

Ласкаво просимо до "Rip Off Англії"

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 березня 2009, 11:47
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Ласкаво просимо до "Rip Off Англії"
Wow Філ, я все ще вражені. Майже так само вражений, як я перебуваю в число друкарських помилок я мав на попередньому LOL пост. Я розраховував тільки 4 у першому реченні тільки і тільки 7 слів пір, як я Нехай він з'явиться. Просто візьми, заберіть клавіатуру .........

Але з цієї теми, я хотів би бачити, якщо я розумію, це правильно. Помаранчевий це компанія, яка надає широкосмуговий споживачів у Великобританії. Вони встановити його у вашому будинку, і якщо вона коли-небудь стає вигадливий або у вас є проблеми, тоді ви повинні платити їм (5 пенсів), щоб вона знову працює?
Old 26 березня 2009, 12:10
Модератор групи

Так.

Ще раз, ласкаво просимо в Rip Off Великобританії.

Взагалі, кажучи про те, що компанія я використовую як провайдера, здавалося б бути серед меншин, і, здається, цінують своїх клієнтів досить добре.

Востаннє інтернет спустився на 20 хвилин, подзвонив мені, щоб вибачитися. І вам не доведеться чекати більше 10 хвилин, щоб отримати відповідь.

Але всі великі компанії, цілком і повністю марно, коли мова заходить про підтримку.

Old 26 березня 2009, 13:01
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bubba View Post
Яким ya'll миритися з Theat ракетки / у вас є постачальник не може надати послугу, і ви повинні оплатити їх виправити те, що ви платите їм працювати? Тому не любимо думати, що вони, може бути, "перерва" речі саме тому ви повинні називати їх "виправити" його, і вони можуть отримати більше грошей від вас?
Ласкаво просимо у світ "Маркетинг"

Ідея багатьох сьогоднішніх продуктів "Lets зробити його таким тендітним він зламається найближчим часом, і виведу ще гірше, продукт протягом найближчих декількох місяців, так що клієнту буде необхідно придбати новий продукт, оскільки та, яку він буде зламаний"

Money змушує людей горіхів у ці дні ...

Моя система: Deathstar 1,0 / наданих у тимчасове MacBook

Процесор (и):
Core 2 Quad / Dual-Core
Материнська плата:
Новий HP Thing / Macbook річ
ОЗУ:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8600GT
Звукова карта:
Intel (R), інтегрована
Жорсткий диск (и):
1TB SATA / Mac 120GB
Оптичний привід (и):
Hitachi Blu-Ray / Комплексне
Діло / PSU:
HP фонду / Mac фонду
Охолодження:
Ваш стандартний радіатор і вентилятор / Same
Мережі / Інтернет:
Intel (R) Комплексна / Mac AirPort
Монітор (и):
HP w2408 / Macbook річ
Операційна система (и):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 26 березня 2009, 13:58
Донор групи

Я з Богородицею, і вони використовувалися для зарядки 50p хвилини ..... ніхто не подзвонив їм, щоб вони на злам, що ідея (слухав зворотного зв'язку вони говорили), я вважаю NO FEEDBACK було досить легко, навіть для них, щоб зрозуміти.

Тепер вони дали нам безкоштовним номером, що маршрути прямо до індійських Call-центру.
Біда в тому хлопець ви кажете має циклічності 10 милях на роботі, через мусон, зі своєї хатини, і я думаю, ви можете unterstand, він дійсно не побачити ваші повільне підключення широкосмугового як велика проблема, в загальному порядку речей ...... Навіть якщо ви можете отримати його uunderstand питання.
Old 26 березня 2009, 17:09
Донор групи

Wow. Ви швидкостях може бути швидше, ніж наші, але я думаю, що це коли ви можете отримати їх. За тут у нас є закони проти Фільм лайно фальш подібного. Я вам співчуваю моїм братам і сестрам по ставку ............
Old 26 березня 2009, 17:32
Донор групи

Це як довідки Віргінські лінія:
.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
HP G60 235X - підключений, не заряджається Шахід Ноутбуки, КПК & Mobiles 0 12 червня 2009 21:36
Питання зарядки VNani Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 5 грудня 2008 16:05
Ноутбук не заряджається. Макбі Ноутбуки, КПК & Mobiles 18 9 жовтня 2008 14:53
Акумулятор ноутбука ..... не заряджається dfr200764 Ноутбуки, КПК & Mobiles 10 18 вересня 2008 10:44
Ніяких витрат на свято PyroTails Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 2 серпня 2007 02:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.