![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гарні новини. Відгуки Ми вислухали ваші і більше не буде зарядки Premium для нашого телефону довіри технічної підтримки. Ми раді повідомити вам про те, що з 2 квітня, дзвінки на нашу службу технічної підтримки буде коштувати тільки 5p хвилини, коли ви зателефонуйте з Вашого домашнього телефону Orange BT або стаціонарний. Якщо вам потрібна допомога з широкосмуговим, не соромтеся подзвонити нам по телефону 0844 873 8586 в години роботи нижче. Години роботи Для початківців і широкосмугового Технічна підтримка: 24 години на добу, 7 днів на тиждень Бездротові & Talk і Mac Технічна підтримка: 8-11 вечора, 7 днів на тиждень |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це звучить краще. Я ненавиджу компанії, плата за телефонний підтримку.
|
| |||
| |||
| Яким ya'll миритися з Theat ракетки / у вас є постачальник не може надати послугу, і ви повинні оплатити їх виправити те, що ви платите їм працювати? Тому не любимо думати, що вони, може бути, "перерва" речі саме тому ви повинні називати їх "виправити" його, і вони можуть отримати більше грошей від вас? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ласкаво просимо до "Rip Off Англії"
| |||
| |||
| Wow Філ, я все ще вражені. Майже так само вражений, як я перебуваю в число друкарських помилок я мав на попередньому LOL пост. Я розраховував тільки 4 у першому реченні тільки і тільки 7 слів пір, як я Нехай він з'явиться. Просто візьми, заберіть клавіатуру ......... Але з цієї теми, я хотів би бачити, якщо я розумію, це правильно. Помаранчевий це компанія, яка надає широкосмуговий споживачів у Великобританії. Вони встановити його у вашому будинку, і якщо вона коли-небудь стає вигадливий або у вас є проблеми, тоді ви повинні платити їм (5 пенсів), щоб вона знову працює? |
|
| |||
| |||
| Так. Ще раз, ласкаво просимо в Rip Off Великобританії. Взагалі, кажучи про те, що компанія я використовую як провайдера, здавалося б бути серед меншин, і, здається, цінують своїх клієнтів досить добре. Востаннє інтернет спустився на 20 хвилин, подзвонив мені, щоб вибачитися. І вам не доведеться чекати більше 10 хвилин, щоб отримати відповідь. Але всі великі компанії, цілком і повністю марно, коли мова заходить про підтримку.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ідея багатьох сьогоднішніх продуктів "Lets зробити його таким тендітним він зламається найближчим часом, і виведу ще гірше, продукт протягом найближчих декількох місяців, так що клієнту буде необхідно придбати новий продукт, оскільки та, яку він буде зламаний" Money змушує людей горіхів у ці дні ...
|
| |||
| |||
| Я з Богородицею, і вони використовувалися для зарядки 50p хвилини ..... ніхто не подзвонив їм, щоб вони на злам, що ідея (слухав зворотного зв'язку вони говорили), я вважаю NO FEEDBACK було досить легко, навіть для них, щоб зрозуміти. Тепер вони дали нам безкоштовним номером, що маршрути прямо до індійських Call-центру. Біда в тому хлопець ви кажете має циклічності 10 милях на роботі, через мусон, зі своєї хатини, і я думаю, ви можете unterstand, він дійсно не побачити ваші повільне підключення широкосмугового як велика проблема, в загальному порядку речей ...... Навіть якщо ви можете отримати його uunderstand питання. |
|
| |||
| |||
| Wow. Ви швидкостях може бути швидше, ніж наші, але я думаю, що це коли ви можете отримати їх. За тут у нас є закони проти Фільм лайно фальш подібного. Я вам співчуваю моїм братам і сестрам по ставку ............ |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP G60 235X - підключений, не заряджається | Шахід | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 12 червня 2009 21:36 |
| Питання зарядки | VNani | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 5 грудня 2008 16:05 |
| Ноутбук не заряджається. | Макбі | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 18 | 9 жовтня 2008 14:53 |
| Акумулятор ноутбука ..... не заряджається | dfr200764 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 18 вересня 2008 10:44 |
| Ніяких витрат на свято | PyroTails | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 2 серпня 2007 02:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |