![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Ive naložio tannoy TS12 sub posljednja nite i njegove još uvijek govore Naručite primili, čekaju obradu sam naručio ga ovih stranica u nastavku: http://www.millennium-music.co.uk/ Kada mislim da bi trebalo zvati ih s obzirom na stanje moje narudžbe im abit zabrinuti što su narudžbe u vrijednosti 360 £ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dajte im je dan, a zatim im dati prsten ...... ako se plaća putem kreditne kartice, da ste pokriveni anyway, pa ne morate brinuti.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Samo Keywords masivnom Razer Mouse Mat ... | serverguy | General Hardware Chat | 24 | 30. travanj 2009 11:07 |
| Naložio Internal Card Reader | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 9 | 20. ožujak 2009 13:02 |
| Izvještavanja kao naručena | Bubba | Uvesti Yourself Ovdje | 5 | 19. srpnja 2008 10:07 |
| Pa, nisam naručio jedan eee PC-900-W 20GB | serverguy | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 11 | 14. svibanj 2008 09:26 |
| Jeste li već unaprijed naručio yet? | quinda | PC & konzole Igre | 1 | 21. listopad 2006 19:00 |
| Thread Tools | |
| |