![]() |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, колико највише претеран ствар коју су урадили овај викенд? Сам возити 250 изокретач из Глочестер у паинсуицк и од болова у строуд а онда назад у Глочестер, све се мисли геард ја донт вожњу без заштите али сцраммы је илеагле Нисам могао а да не држите га више само седи тамо. ја је добио одводећи ... то је требало да се повећа на цесту и назад, али на крају покривају око 20-25 миља. |
|
| |||
| |||
| Па, имао сам ЦТ Сцан!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Туморској? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| научила сам да се поред моје јуришна пушка те га врати заједно ...
|
| |||
| |||
| Са својим очима завршила? |
|
| |||
| |||
| ја могао учинити са затвореним очима мојим кад бих желео. мај потрајати неколико покушаја. М4 није да тврдим да то урадите с.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
хладно |
|
| |||
| |||
| Ыеп Прелом на тему Терапија зрачења почињу следећи викенд.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Јао, да ли ви мене питате, да је срце где? |
|
| |||
| |||
| + Околне ткиво простате. Изгледа као да није у мојој кости ыет. Они су идући у покушати убити га пре него што ме убија ...