![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знам, че сме направили една нишка наскоро за нас думи, бих искал да чуя вашето Fav думи или котировки за персонални компютри или игрални ерес ми Fav 5 на п,
1 Обратно ми хард диск? Как мога да я тури в обратната? 2 компютърни игри не влияят върху децата; Искам да кажа, ако Pac-Man нас засегнати деца, ние всички ще бъда тичане наоколо в затъмнена стая, Munching магически хапчета и слушане на повтарящи електронна музика. " 3 Неуспехът не е опция - той идва в пакет с Windows. 4 Програмиране днес е състезание между софтуерни инженери стреми да изгради по-големи и по-добро доказателство идиот-програми, и Вселената се опитва да произвеждат по-големи и по-добре идиоти. Досега, Вселената е победител. 5 Наръчникът казва, за да вмъкнете диск три, но само двама ще се побере. там мина в Mo, Надявам се, че имаше кудкудякане. Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Арго сещам за нито един в п така просто ще се направи една доста се! Изглеждаш като нервна като дългосрочна опънат на мишката в стая, пълна с Въртящи се столове! Tada LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() "Съвсем прост системи не отчитат находчивост на глупаци." |
|
| |||
| |||
| Аз знам, че наистина имаше смях, когато прочетох, че един Ница цитат "Съвсем прост системи не отчитат находчивост на глупаци." Ive има M8, който подхожда на сметката |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| в SIG
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там не е "всеки" ключ на моя компютър
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
|
| |||
| |||
| всички велики доколкото момчета това просто пропуснали, но все още ме кара да кудкудякам Кой е неизпълнение Общи & защо е той четене ми диск? |
|
| |||
| |||
| "Кой е вашият Интернет доставчик? ..... "Аз не съм много сигурен, но мисля, че това е ..." "Имате поща". " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||