![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vím, že jsme odvedli vlákno nedávno o oblíbené rčení, id chtěla slyšet váš fav cituje slova nebo o počítače nebo herní Heres my fav 5 na mo,
1 Zazálohovat mém pevném disku? Jak jsem se do zpětného? 2 počítačové hry, nemají vliv na děti, mám na mysli, pokud Pac-Man postižených nás jako děti jsme se všichni pobíhat v zatemněné místnosti, žvýkání magické prášky a poslech monotónní elektronické muziky. " 3 Porucha není volba - to je v balíku s Windows. 4 Programování dnes závod mezi softwarových inženýrů snaží budovat větší a lepší idiot-důkaz programy a vesmíru snaží vyrábět větší a lepší idioti. Zatím vesmíru vítězí. 5 Příručka říká k vložení disku tři, ale jen dvě budou fit. theres dolu na mo, naděje jsi měl usmívat. Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Cant think jakéhokoli na mo to bude jen trochu jeden nahoru! Vypadáš jako nervózní jak dlouho provázkový myš v místnosti plné otočné židle! tada lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() "Neomylná systémy nezohledňují vynalézavosti bláznů." |
|
| |||
| |||
| Vím, že jsem opravdu měla smát, když jsem četl, že jedna hezký citát "Neomylná systémy nezohledňují vynalézavosti bláznů." IVE dostal M8, které se hodí na směnku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není nic takového jako "jakoukoli" klávesy na počítači
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| všechny velké zatím kluci tohle prostě nedostatečné, ale přesto je mi chichot Kdo je generální Nedodržení & čtení, proč je ten můj disk? |
|
| |||
| |||
| "Kdo je váš poskytovatel Internetu?" ..... "Já nejsem opravdu jistý, ale myslím, že je to ... 'máte Mail'." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||