![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γνωρίζω ότι έχουμε κάνει ένα νήμα πρόσφατα για το αγαπημένο γνωμικά, id ήθελα να ακούσω fav παροιμίες σας ή των ζευγών εντολών για τμχ ή gaming heres my fav 5 σε mo,
1 Πίσω μέχρι το σκληρό δίσκο μου; Πώς μπορώ να το θέσει σε αντίστροφη; 2 Υπολογιστής παιχνίδια δεν επηρεάζουν τα παιδιά? Εννοώ αν Pac-Man μας που πλήττονται, όπως τα παιδιά, όλοι θα πρέπει να τρέχει γύρω από το σκοτεινό δωμάτια, munching μαγεία χάπια και ακούγοντας επαναλαμβανόμενη ηλεκτρονική μουσική. " 3 Η αποτυχία δεν είναι επιλογή - έρχεται δέμα με τα Windows. 4 Προγραμματισμός και σήμερα είναι ένας αγώνας μεταξύ των μηχανικών λογισμικού προσπαθεί να οικοδομήσει μεγαλύτερο και καλύτερο ηλίθιος προγράμματα απόδειξη, και το Σύμπαν προσπαθεί να παράγουν μεγαλύτερα και καλύτερα ηλίθιοι. Μέχρι στιγμής, το Σύμπαν κερδίζει. 5 Το εγχειρίδιο λέει να εισαγάγετε τριών δίσκων, αλλά μόνο δύο θα ταιριάζει. theres ορυχείο στο mo, ελπίζω να είχατε ένα συγκρατημένο γέλιο. Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Επίκλιση σκεφτώ σε οποιαδήποτε mo έτσι ακριβώς θα κάνω μία κάπως up! Φαίνεσαι ως νευρικό ως μια μακροπρόθεσμη ενσύρματο ποντίκι σε ένα δωμάτιο γεμάτο από στριφτάρι καρέκλες! lol tada
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() "Συστήματα Foolproof δεν λαμβάνουν υπόψη την εφευρετικότητα των ανόητων." |
|
| |||
| |||
| Ξέρω εγώ είχα πραγματικά ένα γέλιο όταν διάβασα ότι ένας nice quote "Συστήματα Foolproof δεν λαμβάνουν υπόψη την εφευρετικότητα των ανόητων." ive got a m8 που να ταιριάζει το νομοσχέδιο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| στο sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει ούτε ένα "ΚΑΠΟΙΟ" κλειδί στο PC μου
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| όλοι οι μεγάλοι μέχρι τώρα guys αυτό ακριβώς τελείωσαν αλλά εξακολουθεί να με κάνει να γελώ από μέσα μου Ποιος είναι γενική αποτυχία και ο λόγος είναι αυτός ανάγνωση του δίσκου μου; |
|
| |||
| |||
| "Ποιος είναι ο παροχέας σας με το Internet;" ..... "Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι είναι ..." Έχετε ένα γράμμα "." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||