![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znam smo nedavno učinio thread o omiljenoj besjede, id željeli čuti vaše fav besjedama ili citati o kom ili gaming Heresu moj fav 5 na trenutak,
Nazad 1 moj hard disk? Kako mogu staviti u obrnutom? 2 Računalne igre ne utječu na djecu, mislim ako Pac-Man pogođene nas kao djece, mi bismo svi biti trčanje okolo u pomračen sobe, munching čarobne pilule i slušanja ponavljajući elektronske glazbe. " 3 Neuspjeh nije opcija - to dolazi u paketu s Windows. 4 danas Programiranje je utrka između softverskih inženjera nastoji izgraditi veće i bolje programe idiot-dokaz, a Svemir pokušava proizvesti veća i bolja idiots. Do sada je Svemir je pobjedu. 5. Priručnik kaže da ubacite disk tri, no samo dva će stati. theres mina u Mo, nadamo se da ćete imao cerekanje. My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Cant pomislimo na bilo koji trenutak tako će samo kinda napraviti up! Izgledate kao živčani kao čeznuti prugast miša u sobi puna osovina stolice! tada lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() "Siguran sustavi ne uzima u obzir genijalnost luđaka." |
|
| |||
| |||
| Znam da je imao jako smijati kad sam pročitao da je jedan lijepo citirati "Siguran sustavi ne uzima u obzir genijalnost luđaka." Ive je dobio m8 koja odgovara račun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| u sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema "any" tipku na moj PC
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| sve do sada veliki dečki ovaj neki vanjska strana pravedan propustili, ali ipak čini mi cerekanje Tko je general Failure i zašto čita moj je onaj disk? |
|
| |||
| |||
| "Tko je vaš internet provider?" ..... "Nisam siguran, ali stvarno mislim da je ... 'You've Got Mail'." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||