![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudom, hogy tettünk egy szál a közelmúltban mintegy kedvenc mondása, id szeretné hallani a fav mondásait, vagy idézőjelek mintegy db vagy szerencsejáték Heres my fav 5 mo-on,
1 Back up my hard drive? Hogyan tesz ez fordítva? 2 A számítógépes játékok nem érintik a gyerekeket, úgy értem, ha a Pac-Man sújtott minket kids, we'd all fut körbe elsötétített szobában, csámcsogó bűvös pirulák hallgat repetitív elektronikus zene. " 3 A kudarc nem opció - jön a csomagban a Windows rendszerrel. 4 programozás ma egy faj között szoftvermérnök igyekszik építeni nagyobb és jobb idióta-biztos programok és az Univerzum próbálják előállítani nagyobb és jobb idiótákat. Eddig a világegyetem nyerő. 5 A kézikönyv azt mondja, hogy helyezze be a három lemezt, de csak kettő fér. ott bánya mo, remélem már kuncogva. My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Cant gondolom Mo-on minden úgy lesz csak kicsit még egy up! Úgy nézel ki, mint ideges, mint egy hosszú zsinóros egeret egy szoba tele forgófotelek! tada lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() "Foolproof rendszerek nem veszik figyelembe a leleményességét bolondok." |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy én igazán volt a nevetés, amikor olvastam, hogy az egyik szép idézet "Foolproof rendszerek nem veszik figyelembe a leleményességét bolondok." ive kapott egy m8 illik a számlát |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelenleg nincs egy "any" gombot a PC -
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| eddig minden nagy fiúk ez most kimaradt, de még mindig tesz engem kuncogás Ki az a General Failure és miért van, olvassa el a lemezen? |
|
| |||
| |||
| "Ki az internet szolgáltató?" ..... "Nem vagyok egészen biztos benne, de azt hiszem, ..." You've Got Mail "." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||