![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע שעשינו פתיל לאחרונה על אמרות החביב, ID רוצה לשמוע אמרות fav שלך או ציטוטים על מחשבים אישיים או Heres 5 המשחקים שלי ב fav מו,
1 גבה את הכונן הקשיח שלי? איך אני שם את זה הפוך? 2 משחקי מחשב אינם משפיעים על הילדים, כלומר, אם Pac-Man השפיע עלינו כמו ילדים, כולנו היינו מתרוצצים בחדרים חשוכים, לועס גלולות קסם האזנה למוסיקה אלקטרונית חוזר על עצמו. " 3 כישלון הוא לא אפשרות - זה מגיע עטוף עם Windows. 4 תכנות כיום הוא מרוץ בין מהנדסי תוכנה שואפים לבנות אידיוט גדול יותר וטוב יותר תוכניות הוכחה, ועל היקום מנסה ליצור אידיוטים גדולים וטובים יותר. עד כה, היקום מנצח. 5 ידני אומר להכניס דיסק שלוש, אבל רק שני יתאים. Theres מו בבית שלי, אני מקווה שאתה לא מגחך. המערכת שלי: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() צביעות לחשוב על שום על כך מו די פשוט להפוך את אחד! אתה נראה עצבני כמו עכבר פתול ארוכה בחדר מלא כסאות המסתובב! lol TADA
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() "מערכות חסינת תקלות לא לוקחים בחשבון את כושר ההמצאה של טיפשים". |
|
| |||
| |||
| אני יודע שאני באמת לצחוק כשקראתי את זה ציטוט נחמד "מערכות חסינת תקלות לא לוקחים בחשבון את כושר ההמצאה של טיפשים". ive יש M8 שמתאים ביל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ב Sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין "יש" מפתח במחשב שלי
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| כל כך הרבה בחורים גדולים זה רק החמיצה, אבל עדיין גורם לי לגחך מי כשל כללי & למה הוא קורא דיסק שלי? |
|
| |||
| |||
| "מי היא ספקית האינטרנט שלך?" ..... "אני לא ממש בטוח אבל אני חושב שזה ..." יש לך דואר "." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||