![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aš žinau, mes padarėme neseniai temoje apie Populiariausi posakiai, ID norėčiau išgirsti jūsų Meg posakių ar citatos Apie vnt ar žaidimų Heres My fav 5 d., Mo,
1 Atgal Į viršų kietąjį diską? Kaip įdėti jį pakeisti? 2 Kompiuteriniai žaidimai neveikia vaikų, aš turiu galvoje, jei Pac-Man įtakos mums, kaip vaikai, mes su malonumu visi bus rodomi aplink tamsioje kambariai, munching Magic tabletes ir klausaisi pakartotinių elektroninę muziką. " 3 Jei nėra galimybės - jis yra siejama su Windows. 4 Programavimas šiandien yra tarp programinės įrangos inžinieriai siekia sukurti daugiau ir geresnių Idiot-proof programos rasės, ir Visata bando gaminti daugiau ir geriau, idiotai. Kol kas visata yra laimėti. 5 vadovo sako Insert disk tris, bet tik du derės. Theres mano ne Mo, tikiuosi jums turėjo krizenti. Mano sistema: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL
![]() Cant manau, bet ne Mo taip bus tik kinda padaryti vieną up! Tu atrodai kaip nervų sistemos, kaip ilgai Corded pelės kambarys pilnas Pasukamas kėdės! tada lol
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
![]() "Suprantama sistemos neleidžia atsižvelgti į kvailas išradingumo". |
|
|
|||
|
|||
|
Žinau, kad tikrai buvo juoko, kai aš perskaičiau, kad vienas
Nice citata "Suprantama sistemos neleidžia atsižvelgti į kvailas išradingumo". ive got M8, kuris atitinka įstatymo |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
in sig
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nėra "bet" klavišą ant mano PC
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citata:
|
|
|||
|
|||
|
visi puikus šiol vaikinai
tai tik viena praleidau, bet vis dar priverčia mane kikenti Who's General Failure ir kodėl jis skaito mano disko? |
|
|
|||
|
|||
|
"Kas yra Jūsų interneto paslaugų teikėjas? ..... "Nesu tikras, bet manau, ..." You've Got Mail "."
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|