![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es zinu, ka mēs esam izdarījuši thread nesen par mīļāko teicieni, id vēlētos dzirdēt jūsu fav teicieni vai cenas par PC vai spēļu heres my fav 5 at mo,
1 Atpakaļ manu cieto disku? Kā es varu likt to mainīt? 2 Datorspēles neietekmē bērniem, es domāju, ja Pac-Man skar mūs kā bērni, mēs visi darbināt ap aptumšotā istabas, munching burvju tabletes un klausoties atkārtotu elektronisko mūziku. " 3 neveiksme nav variants - tas nāk komplektā ar Windows. 4 Programmēšana šodien ir sacensības starp programmatūras inženieri cenšas veidot lielākas un labākas idiot-proof programmas, un Visumu mēģina radīt lielāku un labāku idiots. Līdz šim Universe ir uzvarēt. 5 rokasgrāmata saka ievietot disku trīs, bet tikai divas iederēsies. theres raktuvi mo, ceru, ka jums bija nosmieties. Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Aprunāt domāju, ka jebkura pie mo tā būs tikai kinda ka viens up! Paskatās kā nervu kā ilgi rievots peli istaba pilna grozāmie krēsli! tada lol
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() "Taimeris sistēmām nav ņemts vērā izdomas of Fools". |
|
| |||
| |||
| Es zinu, ka tiešām bija smieties, kad es izlasīju, ka viens nice quote "Taimeris sistēmām nav ņemts vērā izdomas of Fools". ive got m8, kas atbilst likumprojekts |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| in sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav "jebkura" taustiņu uz mana datora
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| visiem liels šim puiši this one vienkārši palaida garām, bet tomēr man liek nosmieties Kurš ir izdevies un kāpēc viņš lasījums mans disks? |
|
| |||
| |||
| "Kas ir jūsu interneta pakalpojumu sniedzējs?" ..... "Es neesmu īsti pārliecināts, bet es domāju, ka tas ..." You've Got Mail "." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||