![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wiem, że zrobiliśmy wątku niedawno o ulubionych powiedzeń, id lubią słuchać your fav powiedzonka lub cytaty na temat komputerów czy gier heres my fav 5 w pn,
1 Powrót na dysku twardym? Jak ujął to w odwrotnej kolejności? 2 Gry komputerowe nie mają wpływu na dzieci, mam na myśli to Pac-Man wpływ na nas jako dzieci, pewnie nadal biegają w zaciemnionym pokoju, mlaskanie magiczne pigułki i słuchanie powtarzających się muzyką elektroniczną. 3 Niespełnienie nie jest możliwe - to w pakiecie z systemem Windows. 4 dziś Programowanie wyścig pomiędzy inżynierami oprogramowania starają się budować większe i lepsze idiota programy dowodu, a Wszechświat próbuje produkować większe i lepsze idiotów. Jak dotąd, Universe wygrywa. 5 instrukcji mówi o włożenie dysku trzy, ale tylko dwie będą pasować. moje tam na mo, nadzieję, że nie chichotać. My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Cant think of any na mo tak po prostu miły zrobić jeden up! Wyglądasz jak nerwowy jak długo myszy przewodowe w pomieszczeniu pełnym fotele obrotowe! lol tada
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() "Systemy niezawodne nie biorą pod uwagę pomysłowość głupców." |
|
| |||
| |||
| Wiem, że miałem naprawdę śmiać, gdy czytam, że jednym nice cytatem "Systemy niezawodne nie biorą pod uwagę pomysłowość głupców." ive got M8, który pasuje do ustawy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| w sig
i powiedział, że potrzebne OSX 10.5 i tak jest lepiej i zainstalowany system Windows lub on powiedział, że potrzebny Windows XP i tak jest lepiej i zainstalowaniu Linuksa My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie "ANY" klawisz na mój komputer jest
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| wszystkie great so far faceci ten po prostu pominięto, ale nadal sprawia mi chichot Kto jest General Failure i dlaczego jest on czytania mojego dysku? |
|
| |||
| |||
| "Kto jest Twoim dostawcą internetu? ..... "Nie jestem pewien, ale myślę, że ..." You've Got Mail ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||