![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ştiu că ne-am făcut un thread recent despre cuvintele preferate, id dori să aud vorbele dvs. fav sau Citate despre PC-uri sau jocuri de noroc Heres-mi 5 fav de la MO,
1 Inapoi sus meu disc tare? Cum am pus-o în sens invers? 2 jocuri pe calculator nu afectează copiii; Adică, dacă Pac-Man afectate noi ca copii, ne-ar fi rularea în jurul în camere întunecate, ronţăind pastile magic şi asculta muzică repetitivă electronică. " 3 Eşecul nu este o opţiune - it a veni bundled cu Windows. 4 Programarea de azi este o cursă între ingineri software eforturi pentru a construi idiot mai mare şi mai bine-programe de dovada, si Universul încearcă să producă idioti mai mare şi mai bine. Până în prezent, Universul este câştigătoare. 5 manuală spune pentru a introduce disc trei, dar numai două se va potrivi. acolo a mea de la MO, speranţă ai avut un chicotit. Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Cant gândesc la orice de la mo astfel va cam chiar a face o sus! Arati ca nervos ca un mouse cu fir lung într-o cameră plină de scaune pivotant! lol tada
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() "Sisteme de foolproof nu iau în considerare ingeniozitatea de proşti." |
|
| |||
| |||
| Ştiu că într-adevăr a avut un râs atunci când am citit că una dintre Citat frumos "Sisteme de foolproof nu iau în considerare ingeniozitatea de proşti." ive luat un M8 care se potriveşte proiectul de lege |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| în sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acolo nu este o "orice", tasta de pe PC-ul meu
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
|
| |||
| |||
| toate marile până acum baieti o pe asta doar pierdut, dar încă mă face să mă chicotit Cine e Eşecul Generale şi de ce este el de lectură disc meu? |
|
| |||
| |||
| "Cine este furnizorul Dvs. de Internet?" ..... "Nu sunt foarte sigur, dar cred că este ..." You've Got Mail "." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||