![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viem, že sme urobili v poslednej dobe o vlákna obľúbené príslovie, id rád počul vaše fav slová alebo citáty o PC alebo herné heres my fav 5 na mo,
1 zálohovať pevný disk? Ako mám dať do zvrátiť? 2 Počítačové hry nemajú vplyv na deti, mám na mysli, ak Pac-Man postihnutých nás ako deti, tak by sme všetci pobehujú v potemnělé miestnosti, mľaskanie kúzelné tabletky a počúvania opakujú elektronickej hudby. " 3 Neúspech nie je voľba - to je dodávaný so systémom Windows. 4 Programovanie dnes je závod medzi softvéroví inžinieri snažia postaviť väčšie a lepšie idiot-dôkaz programy a vesmír sa snaží vyrábať viac a lepšie idioti. Zatiaľ vesmíru víťazí. 5 manuál hovorí, že na vloženie disku tri, ale len dva budú hodiť. theres bane v mo, dúfam, že smiech. Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL ![]() Prevýšenie vymyslieť nejaký vôbec po tak bude len trochu, aby sa jedna! Vyzeráte, ako nervózny, ako dlho šnúrový myš v miestnosti plnej otočné stoličky! tada lol
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() "Nepriestrelné" systém neberie do úvahy vynaliezavosť hlupákov. " |
|
| |||
| |||
| Viem, že som naozaj musel smiať, keď som čítal, že jedna nice quote "Nepriestrelné" systém neberie do úvahy vynaliezavosť hlupákov. " ive got m8, ktoré sa hodia účet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v sig
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zatiaľ nie je "žiadne" kľúč na mojom PC
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| všetky veľké zatiaľ chlapci tohle len chýbal, ale stále je pre mňa rozosmial Kto je Všeobecné zlyhania a prečo je to moje čítanie disku? |
|
| |||
| |||
| "Kto je váš poskytovateľ internetu?" ..... "Nie som si úplne istý, ale myslím, že je to ... 'You've Got Mail'." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||