![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знам да смо урадили нит недавно о омиљених изрека, Желео бих да чујем ваше ФАВ изреке или цитати о ком или играње Херес мој фав 5 на МО,
1 Направите резервне копије хард диска? Како да га стави у обрнутом смеру? 2 Компјутерске игре не утичу на децу, мислим ако Пац-Ман утицати на нас као деца, сви смо ми то бити покренут у затамњена соба, мунцхинг чаробне пилуле и слушање репетитивне електронске музике. " 3 Неуспех није опција - он испоручује са Уиндоус-а. 4 Програмирање данас је трка између софтверских инжењера настоји да изгради веће и боље идиоте-доказ програма и Универзума покушавају да произведу веће и боље идиоте. До сада, Универзум побеђује. 5 приручника каже да убаците диск за три, али само два да стане. Тхереса мина у МО, надамо се да је церекање. Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ ![]() Цант мислим било у Мо тако да ће само направити једну кинд горе! Изгледаш као нервозан као дуго снимљен миша у соби пуној Обртне фотеље! тада ЛОЛ
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() "Сигуран системима не узима у обзир генијалност лудака." |
|
| |||
| |||
| Знам да сам заиста смејем кад сам читао да је један леп цитат "Сигуран системима не узима у обзир генијалност лудака." Иве је добио М8 која се уклапа у рачун |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| у СИГ
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не постоји "БИЛО" на мом рачунару
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| сви велики момци до сада ово само пропустио, али ипак чини ми церекање Ко је генерал Неуспех и зашто је он чита моје диска? |
|
| |||
| |||
| "Ко је ваш Интернет провајдер?" ..... "Нисам баш сигуран, али мислим да је то ..." Ыоу'ве Гот Маил "." |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||