![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я знаю, що ми зробили потоку недавно про улюблених висловлювань, ID хотіли б почути вашу обране висловлювання або котирування про ПК або ігрової Heres мого обраного на 5 мес,
1 резервну копію жорсткого диска? Як я можу перевести його у протилежному? 2 комп'ютерні ігри не впливають на дітей, я хочу сказати, якщо Pac-Man постраждалим нас, як діти, всі б ми бігали в затемнених кімнатах, жував Magic таблетки і прислухаючись до повторюваним електронної музики. 3 невдача не вибору, - вона йде в комплекті з Windows. 4 програмування сьогодні це гонка між розробники програмного забезпечення прагнуть побудувати більше і краще, ідіот-Proof програми, і Всесвіт намагається робити більше і краще, ідіоти. Поки Всесвіт перемагає. 5, сказано в керівництві вставити диск три, але тільки два підійдуть. Theres копальні на Mo, сподіваюся, що ви були смішок. Моя система: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL
![]() Нахиляє думати про будь-Мо такий просто зробити одне цікаве Up! Ти дивишся, як нервова як довго Дротові миші в кімнаті, повній столи та прилавки! Тадао LOL
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
![]() "Захищене системи не враховувати винахідливість дурнів". |
|
|
|||
|
|||
|
Я знаю, що дійсно було смішно, коли я прочитала, що одному
Nice цитатою "Захищене системи не враховувати винахідливість дурнів". Ive Got A M8, який підходить законопроект |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У SIG
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Існує не є "ключовим ANY" на моєму комп'ютері
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
|
|
|||
|
|||
|
Все більше поки хлопці
це одне тільки упустила, але все ще змушує мене сміятися Хто на загальну нездатність & чому він читає мої диски? |
|
|
|||
|
|||
|
"Хто є Вашим Інтернет-провайдером?" ..... "Я не впевнений, але я думаю, що це ..." Ти Got Mail ".
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|