![]() |
|
| |||
| |||
| Има ли някой тук свой специален телефона. Искам да получа Nokia N91, но те са много скъпи, трябва да запаметите до .. Всеки получаване на iphone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Имам един от тези, нищо твърде луксозен функция мъдър, но аз само го използват, за да осъществявате повиквания, така просто исках нещо добро за очите. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Не е лош човек, Nokia прави телефони някой хубав задник .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вижте най-новото Samsung куче и костите.
| |||
| |||
| Имам креп Sony Ericsson K608i Въпреки това смятам да получи синьо Motorola KRZR K1. |
|
| |||
| |||
| Хей не стон Ем, имам боклук Sagem закупени от Wooly за £ 15, против вас имаше £ 10 е на стойност от време за разговори, включени. Не знам, но утеха WTF. : D |
|
| |||
| |||
| Свободното време за разговори брой;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мина. 4GB флаш памет, сензорен екран, инфрачервена дистанционно / слушалки. За всичко друго, там Nokia.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти: D
| |||
| |||
| Всеки ще получи iphone? |