![]() |
|
| |||
| |||
| Má někdo na tu vlastní speciální telefon. Chci se dostat Nokia n91, ale jsou velmi drahé, musím šetřit .. kdokoli získat iPhone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Mám jednu z nich, nic moc nóbl funkci moudrého, ale i použít pouze volat tak prostě chtěl něco dobrého na oči. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Není to špatný člověk, Nokia dělá pěkná prdel telefony .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se na poslední Samsung Pes a kosti.
| |||
| |||
| Mám mizerný Sony Ericsson K608i Nicméně mám v úmyslu se dostat modré Motorola KRZR K1. |
|
| |||
| |||
| Hey don't sténat Em, mám koše Sagem koupil od Wooly pro 15 liber, mysl vám, že se to stojí 10 liber vysílacího času, v ceně. Žádná útěcha, ale vím, wtf. : D |
|
| |||
| |||
| Volné minuty se počítá;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje. 4 GB flash paměť, dotykový displej, infračervené vzdálené / sluchátek. Za všechno ostatní, theres Nokia.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj: D
| |||
| |||
| Každý, kdo chtěl získat iPhone? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dial Up na telefonních automatů, Info Needed. | pest79456 | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 13. dubna 2009 11:13 |
| Hi i am od richard s novými mobilními telefony v UK | fonecctv | Představte Yourself Zde | 1 | 15. listopadu 2007 01:04 |
| Jak odblokovat mobilní telefony | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 1 | 13. listopadu 2007 11:33 |
| Norton Antivirus a mobilní telefony | login_beta23 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 30. března 2007 21:59 |
| Mobilní telefony | BlueEew | Vypnout Téma diskuze | 5 | 18. března 2007 05:16 |
| Thread Nástroje | |
| |