![]() |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει κάποιος εδώ για ένα ειδικό δικό του τηλεφώνου. Θέλω να έχετε ένα Nokia N91, αλλά ότι είναι πολύ ακριβό, πρέπει να το αποθηκεύσετε μέχρι .. Όποιος απόκτηση του iPhone; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Έχω ένα από αυτά, τίποτα δεν fancy χαρακτηριστικό πολύ σοφά αλλά μόνο το χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε κλήσεις τόσο απλά ήθελε κάτι καλό για τα μάτια. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Δεν κακός άνθρωπος, Nokia κάνει κάποια τηλέφωνα ωραίο κώλο .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δείτε τις τελευταίες Samsung σκύλου και οστά.
| |||
| |||
| Έχω μια crappy Sony Ericsson K608i Ωστόσο έχω την πρόθεση να πάρετε μια μπλε Motorola KRZR K1. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου δεν βογγητό Εμ, έχω αγοράσει από σκουπίδια Sagem Wooly του για £ 15, το μυαλό σας ήταν £ 10 της αξίας του χρόνου εκπομπής που περιλαμβάνονται. Δεν ξέρω, αλλά με παρηγορεί WTF. : D |
|
| |||
| |||
| Το ελεύθερο χρόνο μετράει?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ορυχείο. 4GB μνήμης flash, οθόνη αφής, υπέρυθρος απομακρυσμένες / ακουστικά. Για οτιδήποτε άλλο, Theres Nokia.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας: D
| |||
| |||
| Ο καθένας θα έχετε ένα iPhone; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dial Up σε τηλέφωνα, Info Needed. | pest79456 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 13 | 13 Απρ 2009 11:13 |
| Γεια σου, είμαι από richard με νέα κινητά τηλέφωνα στο Ηνωμένο Βασίλειο | fonecctv | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 1 | 15 Νοε 2007 01:04 |
| Πώς να ξεκλειδώσετε τα κινητά τηλέφωνα | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 1 | 13 Νοε 2007 11:33 |
| Norton Antivirus και τα κινητά τηλέφωνα | login_beta23 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 30 Μαρ 2007 21:59 |
| Κινητά Τηλέφωνα | BlueEew | Off Topic Συζήτηση | 5 | 18 Μαρ 2007 05:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |