![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו כאן יש טלפון מיוחד. אני רוצה לקבל את Nokia n91, אבל הם מאוד יקרים, יש לשמור על .. כל אחד מקבל את iPhone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() יש לי אחד כזה, שום דבר לא יותר מדי לחשוב את תכונת חכם אבל אני רק משתמש בו כדי לבצע שיחות רק רוצה משהו כל כך טוב על העיניים. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| לא בנאדם רע, Nokia עושה כמה טלפונים התחת נחמד .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק את העדכנית ביותר Samsung כלב ואת העצם.
| |||
| |||
| יש לי crappy Sony Ericsson K608i עם זאת אני מתכוון להגיע כחול מוטורולה K1 KRZR. |
|
| |||
| |||
| היי לא הגה אותם, יש לי פח אשפה Sagem מ Wooly של קנה עבור £ 15, היה איכפת לך £ 10 בשווי של airtime כלולה. נחמה אני לא יודע אבל wtf. : D |
|
| |||
| |||
| החופשית airtime נחשב;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלי. 4GB זיכרון פלאש, מסך מגע, מך אדומה מרחוק / אוזניות. עבור כל דבר אחר, theres נוקיה.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi: D
| |||
| |||
| מישהו הולך לקבל iPhone? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dial Up ב שלם טלפונים, מידע הדרוש. | pest79456 | רישות, מודמים & VoIP | 13 | 13 אפריל 2009 11:13 |
| היי, אני ריצ 'רד חדש עם טלפונים ניידים של בריטניה | fonecctv | ואציג את עצמך כאן | 1 | ה -15 בחודש נובמבר 2007 01:04 |
| כיצד לפתוח טלפונים סלולריים | robina80 | דיון Off topic | 1 | 13 נובמבר 2007 11:33 |
| Norton AntiVirus ו טלפונים ניידים | login_beta23 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 30 מרץ 2007 21:59 |
| טלפונים ניידים | BlueEew | דיון Off topic | 5 | 18 מרץ 2007 05:16 |
| שרשרת כלים | |
| |