![]() |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors čia dėl savo specialių telefono. Noriu gauti "Nokia N91", bet jie labai brangūs, turite i ¹ saugoti iki .. kiekvienas vis iPhone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Turiu vieną iš jų, niekas pernelyg Fancy funkcija išmintingą, bet aš tik naudoti ją skambindami, kad norėjau kažką gero apie akis. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Neblogai vyras, Nokia šiek nice ass telefonai .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check out naujausios Samsung šuo ir kaulą.
| |||
| |||
| Turiu Crappy Sony Ericsson K608i Tačiau aš ketinu gauti mėlyna Motorola K1 KRZR. |
|
| |||
| |||
| Ei ne dejuoti Em, aš Trash Sagem pirktas megztinis yra už £ 15, tai jus ten buvo £ 10 verta eterio laiko įtraukta. Ne paguodos aš žinau, bet WTF. : D |
|
| |||
| |||
| Nemokamai išleidimo kiekis;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano. 4gb atminties, jutiklinis ekranas, infraraudonųjų spindulių nuotolinio / ausinių. Dėl visa kita, Theres Nokia.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi: D
| |||
| |||
| Kiekvienas Gonna Get iPhone? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dial Up prie taksofono, Info Needed. | pest79456 | Networking, Modems & VoIP | 13 | Balandis 13, 2009 11:13 |
| Hi i am from Richard naujus mobiliuosius telefonus, UK | fonecctv | Introduce yourself here | 1 | Lapkritis 15, 2007 01:04 |
| Kaip atrakinti Mobilieji telefonai | robina80 | Off Topic Discussion | 1 | Lapkritis 13, 2007 11:33 |
| Norton Antivirus ir mobilieji telefonai | login_beta23 | Virus, Spyware & Security | 1 | Kovas 30, 2007 21:59 |
| Mobilieji telefonai | BlueEew | Off Topic Discussion | 5 | Kovas 18, 2007 05:16 |
| Temos įrankiai | |
| |