![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds šeit savu īpašu tālruni. Es vēlos saņemt Nokia N91, bet viņi ir ļoti dārgi, nokļuvis sakrāt .. ikviens kļūst iphone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Es esmu viens no tiem, nekas pārāk iedomātā iezīme gudrs, bet es tikai to izmantot, lai veiktu zvanus, lai tikai gribēju kaut ko labu par acīm. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nav slikts cilvēks, Nokia rada daži nice ass phones .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārbaudiet ļoti jaunākos Samsung suņu un kaulu.
| |||
| |||
| Man ir crappy Sony Ericsson K608i Tomēr es plānoju iegūt blue Motorola K1 KRZR. |
|
| |||
| |||
| Hey nav vaidēt Em, man ir trash Sagem nopirka no Wooly ir uz 15 lapām, prātā jūs tur bija 10 £ ilgus airtime iekļauti. Nav mierinājums zinu, bet wtf. : D |
|
| |||
| |||
| Bezmaksas airtime skaits;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mans. 4gb flash atmiņu, touch screen, infra sarkanā tālvadības / austiņas. Visam citam, theres Nokia.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi: D
| |||
| |||
| Ikviens gonna get iphone? |