![]() |
|
| |||
| |||
| Kendi özel bir telefon burada herkes yapar. Bir Nokia N91, ancak çok pahalı olduğunuzda, .. Herkes iPhone almak kaydedebilirsiniz var mi istiyorsun? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Ben bu, hiçbir şey olmak çok özelliği akıllıca ama sadece sadece bakmak güzel istedim arama yapmak için kullanabilirsiniz fantezi. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Kötü adam, Nokia, bazı güzel kıçını telefonlar yapar .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok Check out son Samsung köpek ve kemik.
| |||
| |||
| Ben bir bombok Sony Ericsson K608i Ancak bir mavi Motorola KRZR K1 almak niyetindeyiz. |
|
| |||
| |||
| Dahil Hey Em figan yok, bir çöp Sagem yünlü's £ 15, bu normal bir £ 10's değer sakıncası kimden almış. Hayır teselli Biliyorum ama WTF. : D |
|
| |||
| |||
| Ücretsiz normal sayılır;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benimki. 4GB flaş bellek, dokunmatik ekran, kızıl ötesi uzaktan / kulaklıklar. Herşey için, Nokia Theres.: D
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam: D
| |||
| |||
| Herkes bir iPhone alacağım? |