![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
| Преглед на резултатите от проучването: Кое е то? | |||
| Тъпите елен в света |
|
4 | 33,33% |
| Ловец най-тежките в света |
|
10 | 83,33% |
| Варианти анкета. Гласоподаватели: 12. Нямате право да гласуват в тази анкета | |||
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
WOW, че човек е тъп удар. Тя беше толкова близо! Аз можеше и да го удари с камък!
елен, че не е тъп като един от двамата. беше го дразни. като ... LOL U СУК WIT DAT пистолет! ПРИСЪЕДИНЕТЕ OTHUR екип PLZ KTHNXBAI! най-лошото ... ловец ... никога. доста смешно също. Моята система: Езекиил
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL Ще ходя с най-лошия ловец
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
договорени!
, които да казват, че елен се завтече, че я е знаел, че ще получите следващия изстрел ![]() аз мразя такива коментари като моя! повече публикуване си говорим!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако хората са толкова зле цел аз не мисля, че трябва да се допуска да има пистолет в първата LOL място.
Бог знае какво още той може да удари случайно, когато той пропуска нещо друго
|
|
|||
|
|||
|
най-лошия ловец, на елен не е тъпа той е просто изненадан какво лошо изстрел на ловец е и го осмива чрез постоянен още
|