![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Jaké to je? | |||
| Nejhloupější jelen ve světě | | 4 | 33,33% |
| Nejhorší lovec ve světě | | 10 | 83,33% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 12. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW, že chlap je na hovno výstřel. To bylo tak blízko! Mohl jsem HIT IT S ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Jdu s nejhorším lovec
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dohodnuto! kdo říká, že jelen běžel, protože by věděl, že by mohl dostat další snímek ![]() Nesnáším takové komentáře, jako je moje! jeho více pub mluvit!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud se lidé tak špatný cíl Nemyslím si, že by mělo být dovoleno mít zbraň v první řadě lol. Bůh ví, co ještě by se mohl nechtěně udeřil, když se mu stýská něco jiného
|
| |||
| |||
| nejhorší myslivec, jelen, není blbej, že je jen překvapilo, jak špatná je lovec střílel a vysmívá se mu stále stojí |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Také jsem mít RAM otázku | tomthedrummer1992 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 6. října 2008 11:04 |
| Jen otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Obecné Hardware Chat | 9 | 6. Prosinec 2007 15:08 |
| Otázka | booboo121 | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. listopad 2007 01:11 |
| Anketa pro maria | alex | Případy & Napájecí zdroje | 16 | 1. Září 2007 13:40 |
| Anketa: Nejlepší zhodnocení peněz Základní desky ... | sirantonycartwright | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 26. června 2007 07:41 |
| Thread Nástroje | |
| |