![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Ποια είναι; | |||
| Dumbest ελαφιών στον κόσμο | | 4 | 33,33% |
| Worst κυνηγός στον κόσμο | | 10 | 83,33% |
| Multiple Choice Poll. Ψηφίσαντες: 12. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW ότι ο τύπος είναι shitty πυροβολισμό. It was so close! Θα μπορούσε να πλήξει IT ΕΧΩ ΜΕ ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Πάω με το χειρότερο κυνηγός
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| συμφώνησαν! ποιος να πω το ελάφι έτρεξε γιατί είχα γνώριζε ότι θα πάρει το επόμενο πλάνο ![]() Μισώ τα σχόλια αυτά όπως η δική μου! περισσότερα pub talk της!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν οι άνθρωποι έχουν αυτό το κακό σκοπό δεν νομίζω ότι πρέπει να τους επιτραπεί να έχουν ένα όπλο στην πρώτη θέση lol. Ο Θεός ξέρει τι άλλο θα μπορούσε κατά λάθος χτύπημα, όταν χάνει κάτι άλλο
|
| |||
| |||
| χειρότερη κυνηγός, τα ελάφια δεν είναι χαζός αυτός είναι έκπληξη όχι μόνο σε ό, τι μια φτωχή πυροβολισμό ο κυνηγός είναι και κοροϊδεύει τον διαρκή ακόμη |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έχω επίσης μια ερώτηση RAM | tomthedrummer1992 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 6 Οκτ 2008 11:04 |
| Απλά μια ερώτηση (Σχετικά με τον υπολογιστή μου) | PC WhizzKid | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 6 Δεκ 2007 15:08 |
| Μια ερώτηση | booboo121 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Νοε 2007 01:11 |
| Δημοσκόπηση για maria | alex | Θήκες & Τροφοδοτικά | 16 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 13:40 |
| Δημοσκόπηση: Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική Μητρικές ... | sirantonycartwright | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 14 | 26 Ιουν 2007 07:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |