![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Koji je to? | |||
| Dumbest jelena u svijetu | | 4 | 33,33% |
| Najgori lovac u svijetu | | 10 | 83,33% |
| Multiple Choice Poll. Birača: 12. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW taj tip je shitty metak. Bilo je tako BLIZU! Ja sam mogao hit s ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Idem s najgorim lovac
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dogovoreno! tko je to reći jer je jelena trčao bih znao da će doći sljedeći metak ![]() Mrzim takve komentare kao što je moje! svojih više pub razgovarati!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ljudi imaju tako loše cilj ne mislim da bi trebalo biti dopušteno da imaju pištolj na prvom mjestu lol. Bog zna što drugo on moć slučajno pogodio kad je propusti nešto drugo
|
| |||
| |||
| najgori lovac, jelen nije nijem on je samo iznenađen at što loše pucao je lovac i da ga ismijava koje još uvijek stoji |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| JA isto tako imati RAM pitanje | tomthedrummer1992 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 6. listopad 2008 11:04 |
| Samo je pitanje (o moj PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6. prosinac 2007 15:08 |
| A pitanje | booboo121 | General Hardware Chat | 1 | 5. studeni 2007 01:11 |
| Anketa za maria | alex | Cases & Power Supplies | 16 | 1. rujan 2007 13:40 |
| Anketa: Najbolja vrijednost za novac ... Matične ploče | sirantonycartwright | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 26. lipnja 2007 07:41 |
| Thread Tools | |
| |