![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Melyik az? | |||
| Legidiótább szarvas a világon | | 4 | 33,33% |
| Vadász legrosszabb a világon | | 10 | 83,33% |
| Multiple Choice Poll. Szavazók: 12. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW ez a srác egy szar lövés. Annyira közel! I Could már azt egy HIT ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL megyek a legrosszabb vadász
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| egyeztetett! Ki mondta, a szarvas futott volna, mert tudta, hogy kap a következő lövés ![]() utálom az ilyen megjegyzések, mint például az enyém! Társaságunk több, pub beszélni!
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha az emberek, hogy rossz célt nem hiszem, engedni kell, hogy a fegyver az első helyen lol. Isten tudja, mit talán véletlenül megüt, amikor hiányzik valami mást
|
| |||
| |||
| legrosszabb vadász, a szarvas nem buta ő csak meglepett, hogy mi a rossz lövés a vadász, és mocks vele egyhelyben |