![]() |
| |||||||
|
| הצג תוצאות סקר: איזה מהם? | |||
| צבי הכי מטומטמת בעולם | | 4 | 33.33% |
| צייד הכי גרוע בעולם | | 10 | 83.33% |
| סקר רב בחירה. Voters: 12. אינך רשאי להצביע בהצבעה הזאת | |||
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW כי הבחור הוא ירה מחורבן. זה היה כל כך קרוב! הייתי יכול Hit It עם אבן!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL אני הולך עם הצייד הגרוע ביותר
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הסכימו! מי יכול לומר הצבי רץ כי הוא ידע שהוא יקבל את הזריקה הבאה ![]() אני שונא תגובות כאלה כמו שלי! לדבר יותר בפאב שלה!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם כי יש אנשים רעים מטרה אני לא חושב שהם צריכים להיות מורשים יש אקדח lol המקום הראשון. ואלוהים יודע מה עוד הוא עלול לפגוע בטעות כשהוא מחמיץ משהו אחר
|
| |||
| |||
| הצייד הגרוע ביותר, האייל הוא לא מטומטם שהוא מופתע בדיוק מה ירייה עניים הצייד הוא לועג לו ועל ידי עומד עדיין |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יש לי גם שאלה של זיכרון RAM | tomthedrummer1992 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 6 אוקטובר 2008 11:04 |
| רק שאלה (עוד על המחשב שלי) | מחשב WhizzKid | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 6 דצמבר 2007 15:08 |
| שאלה | booboo121 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -5 בחודש נובמבר 2007 01:11 |
| סקר של מריה | אלכס | מקרים & ספקי כוח | 16 | 1 ספטמבר 2007 13:40 |
| סקר: את התמורה הטובה ביותר לכסף Motherboards ... | sirantonycartwright | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | 26 יוני 2007 07:41 |
| שרשרת כלים | |
| |