![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
| View Poll Results: Koks tai? | |||
| Dumbest elnių pasaulyje | | 4 | 33.33% |
| Blogiausias medžiotojas visame pasaulyje | | 10 | 83,33% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 12. Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje | |||
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW, kad vaikinas yra shitty fotografiją. It was so close! I Could jau HIT IT ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi I'm going su blogiausiu medžiotojas
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sutarta! kas pasakyti elnias pakrantės, nes jis žinojo, kurią jis gaus kitą fotografiją ![]() Nekenčiu tokių komentarų, kaip mano! jo daugiau paskelbimo Talk!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei žmonės, kad blogai tikslas Nemanau, kad jie turėtų būti leidžiama turėti ginklą, visų pirma lol. Dievas žino, ką dar jis gali atsitiktinai nukentėjo, kai jis nepataikė kažkas
|
| |||
| |||
| Blogiau medžiotojas, elnias nėra kvailas jis tik stebisi, kas prasta nušautas medžiotojas yra ir Tyčiotis jam Standing Still |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Aš taip pat turiu klausimą RAM | tomthedrummer1992 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 6 spalis 2008 11:04 |
| Tiesiog klausimas (Apie Mano PC) | PC WhizzKid | General Hardware Chat | 9 | 6 gruodis 2007 15:08 |
| Klausimas | booboo121 | General Hardware Chat | 1 | 5 lapkritis, 2007 01:11 |
| Apklausa dėl Maria | Alex | Cases & Power Supplies | 16 | 1 rugsėjis 2007 13:40 |
| Apklausa: Best Value for Money plokštės ... | sirantonycartwright | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | Birželis 26, 2007 07:41 |
| Temos įrankiai | |
| |