![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: Który to? | |||
| Jeleń Dumbest na świecie | | 4 | 33.33% |
| Najgorszy myśliwy świata | | 10 | 83,33% |
| Multiple Choice Poll. Wyborcy: 12. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW, że facet jest pieprzonym strzału. IT było tak blisko! I could've HIT IT WITH ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Jadę z najgorszych myśliwego
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Agreed! who's to say Jeleń został uruchomiony, ponieważ to on wiedział, że się następnego ujęcia ![]() Nienawidzę takich komentarzy jak mój! jej mówić więcej pub!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli ludzie mają tak źle celem nie sądzę, należy zezwolić im na posiadanie broni palnej w pierwszym lol miejsce. Bóg wie co jeszcze mógłby przypadkowo uderzyć kiedy brakuje czegoś innego
|
| |||
| |||
| najgorsze myśliwy, Jeleń nie jest niemy, he's just dziwić się temu, co słabe strzał myśliwego jest i wyśmiewa go stojący |