![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Care este ea? | |||
| Cerb mai proastă în lume | | 4 | 33.33% |
| Cel mai prost vânător în lume | | 10 | 83.33% |
| Multiple Choice Poll. Majoritate de voturi: 12. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW tipul ala este un shot rahat. A fost atât de aproape! Am ar putea lovi YOU'VE-l cu o ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL am de gând cu cel mai rău hunter
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de acord! Cine e de a spune cerbul a fugit pentru că s-ar fi ştiut că va obţine împuşcat lângă ![]() I hate astfel de comentarii ca a mea! Pub sa vorbesc mai mult!
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă oamenii au un scop rău că nu cred că ar trebui să li se permită să aibă o armă în lol primul loc. Dumnezeu ştie ce altceva s-ar putea lovi din greşeală atunci când el ratează altceva
|
| |||
| |||
| cel mai rău vânător, caprioara nu este prost el e doar surprins de ceea ce o lovitura săraci vânător este şi el de către GLUMĂ încă în picioare |