![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Aké to je? | |||
| Nejhloupější jelen vo svete | | 4 | 33,33% |
| Najhoršie lovec vo svete | | 10 | 83,33% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 12. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| WOW, že chlap je na hovno výstrel. To bolo tak blízko! Mohol som HIT IT S ROCK!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Idem s najhorším lovec
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dohodnuté! kto hovorí, že jelen bežal, pretože by vedel, že by mohol dostať ďalšiu snímku ![]() Neznášam také komentáre, ako je moje! jeho viac pub hovoriť!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa ľudia tak zlý cieľ Nemyslím si, že by malo byť dovolené mať zbraň v prvom rade lol. Boh vie, čo ešte by sa mohol nechtiac udrel, keď sa mu cnie niečo iné
|
| |||
| |||
| najhoršie poľovník, jeleň, nie je blbej, že je len prekvapilo, ako zlá je lovec strieľal a vysmieva sa mu stále stojí |