![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Moj tata kupio djevojke TV Samsung 50 "LCD i dolazi sa Samsung DVD surround zvuk kit. Kad su bili kroz promatranje TV Sky (Normal Sky HD kanali ne) sa surround zvuk kit thew zvuk izlazi sve 5,1 govornici, ali nakon nekoliko minuta zvuk izlazi iz sync sa slike. Ona dobiva stvarno loše do točke da biste ga isključili, ostavite ga za minutu onda moram okrenuti ga na leđa. Njegova spojen na TV preko optičkih kabela. Njegova je 5,1 kit koji je došao wth TV pa im svakako njegova kompatibilni. Bilo koji ideja? Hvala! |
|
| |||
| |||
| Ti si to ravno thorugh TV? Bez AV Amp? Ako da, ne podržavaju višestruke TV kanala? tj.. ste definitivno dobivam 5,1 stereo zvuk ne samo fornt i tada mono od centra grada i sub? Ako je TV ne podržava ga trebali imati neke postavke na tu, također isti na AV. Možda samo treba da podesite postavke za koliko daleko pored zvučnike itd.. Problem svibanj, naravno da se niste gledanje programa koji je kodiran u Dolby. Kao što je to sky neki kanali su, ali ne sve. Pokušajte samo slušajući prednje stereo (uključivanje surround zvučnika, centra, a pod off.) Je još uvijek out of sync onda? Mogao biti i jedan milion stvari bojim se, i mi smo gonna morati pravilu ih jedan po jedan
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bok Nebo kutija je spojen na TV preko SCART olova, onda on ima optički kabel koji dolaze sa stražnje strane na TV Surround zvuk kit. Ja ću probati one stvari koje se spominju! Njegova čudno da je ok za spopadanje 10 min a zatim počinje da se polako pogoršava Hvala! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 5,1 Surround Zvuk slušalice - Trebam li Get this one? | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 10 | 29. svibanj 2009 17:33 |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. ožujak 2009 02:03 |
| Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav | Tplayer2007 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 13 siječanj 2009 15:43 |
| Surround Zvuk | JF90 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 2. siječanj 2008 13:28 |
| Thread Tools | |
| |