![]() |
|
| |||
| |||
| הי חברות אבא שלי קנה טלוויזיה Samsung 50 "LCD והוא בא עם ה-DVD Samsung להקיף קול Kit. כאשר היו צפייה בטלוויזיה באמצעות בשמיים (בדרך כלל לא בשמיים ערוצי HD) עם הקף Kit thew נשמע צליל יוצא כל 5.1 הרמקולים אבל אחרי כמה דקות קול מגיע לא מסונכרנת עם התמונה. זה ממש רע מקבל לנקודה אנו לבטל אותה, להשאיר את זה לרגע אז יש לפנות שוב. שלו מחובר אל הטלוויזיה באמצעות כבל אופטי. את ערכת את 5,1 כי הגיע wth הטלוויזיה כל כך בטוח IM שלה תואם. יש לך רעיונות? תודה! |
|
| |||
| |||
| אתה עושה את זה ישר thorugh הטלוויזיה? ללא AV AMP? אם כן האם לתמוך במספר ערוצי טלוויזיה? כלומר. אתה בהחלט לא מקבל 5.1 צליל סטריאו fornt ו רק אז מונו ממרכז ואת המשנה? אם את עושה טלוויזיה לתמוך בו אתה צריך לקבל קצת על הגדרות שם, גם את אותה על AV. אולי אתה פשוט צריך להתאים את הגדרות כמה רחוקים אחד מהשני, הם הדוברים וכו '. הבעיה עלולה להיות כמובן שאתה לא צופה בתוכנית כי כבר מוצפן עבור dolby. כפי של כמה ערוצים הם שמים, אך לא בכולם. נסה רק מקשיב הקדמי סטריאו (להקיף להפעיל את הרמקולים, את המרכז, ואת המשנה הנחה.) זה עדיין לא מסונכרנת אז? יכול להיות מיליון ואחד דברים שאני פוחד, ואנו תצטרך כלל אותם אחד אחד |
|
| |||
| |||
| הי תיבת בשמיים זה מחובר לטלוויזיה דרך scart להוביל, אז יש לו כבל אופטי מגיע מהחלק האחורי של טלוויזיה כדי להקיף את הצליל קיט. אני ינסה אותם הדברים שציינת! שלה מוזר שזה בסדר במשך תקופה 10 דקות לאחר מכן מתחיל לקבל לאט יותר גרוע תודה! |