![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Prietenele mele Tata a cumparat un Samsung TV 50 "LCD si a venit cu un Samsung DVD kit de sunet surround. Când au fost la TV prin Sky (normal Sky canale nu HD), cu sunet surround kit thew sunetul iese toate 5.1 vorbitori, dar după câteva minute sunetul iese din sincronizare cu imaginea. E foarte rău, până la punctul vom opri, las-o timp de un minut, atunci trebuie să activaţi-l la loc. Sa conectat la TV prin intermediul unui cablu optic. Sale de 5.1 kit care a venit wth TV atât de im sigur sale compatibil. Ai vreo idee? Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Faceţi acest drept thorugh la TV? Fără un AV Amplificator? Dacă da, are mai multe canale TV de sprijin? de ex. esti definitiv 5.1 sunet stereo, nu doar fornt şi apoi înapoi mono de la centru şi de alimentare? În cazul în care TV nu-l suport ar trebui să aveţi anumite setări pe acolo, de asemenea, la fel pe un AV. S-ar putea doar necesitatea de a modifica setările de la cât de mult în afară de vorbitori etc. Problema poate fi, desigur, că nu sunteţi uitam la un program care a fost codificat pentru Dolby. Aşa cum este cerul unele canale sunt, dar nu pe toate. Încearcă doar să asculţi pe front stereo (rândul de difuzoare surround, în centru, şi sub off.) Este încă de sincronizare atunci? Ar putea fi de un milion de lucruri şi o Mă tem că, şi noi suntem va trebui să se pronunţe-i unul câte unul
|
| |||
| |||
| Salut Cerul-o caseta de conectate la TV prin intermediul unui scart duce, atunci el are un cablu optic care vin de la partea din spate a TV la kit de sunet surround. Eu voi încerca aceste lucruri le-aţi menţionat! Sale ciudate pe care le ok pentru o petrecere 10 min apoi încet începe să se înrăutăţesc Mulţumesc! |
![]() |
|
| Marcaje |