menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Problém s mojím novým TV a priestorový zvuk kit

Reply

Thread Tools
Old 25. decembra 2008, 17:02
Nový člen skupiny

Default Problém s mojím novým TV a priestorový zvuk kit

Nazdar

Moja priateľka otec kúpil TV Samsung 50 "LCD a to sa stalo s Samsung DVD Surround zvuk kit.

Keď bolo sledovanie televízie prostredníctvom Sky (Normal Sky kanály ne HD) s priestorový zvuk kit thew zvuk vychádza všetky 5.1 reproduktory, ale po niekoľkých minútach zvuk prichádza z synchronizáciou s obrázkom. Jedná sa naozaj zlý k bodu sme vypnúť, nechať ho na chvíľu potom sa ho znova zapnite.

Jeho pripojený k televízoru pomocou optického kábla. Jeho sa 5,1 kit, ktorý prišiel wth TV tak im istí jeho kompatibilné. Any ideas?

Vďaka!
Old 26.prosince 2008, 05:40
Darcu Skupina

Robíte to ujasnit thorugh v TV? Bez AV Amp?

Ak áno, má podporu viac TV kanálov? tzn. ste určite dostať 5.1 zvuk nielen stereo fornt a potom späť mono od centra a podriadené?

Ak televízia nemá podporu, mali by ste mať určité nastavenia je tiež rovnaké na AV. Možno práve potreba upraviť nastavenia na to, ako ďaleko od seba reproduktory atď.

Problém môžu samozrejme byť, že si nie monitoruje program, ktorý bol zakódován pre Dolby. Ako je to neba niektoré kanály sú, ale nie všetky. Skúste počúvať len na predných stereo (otáčania priestorové reproduktory, centre a sub off.) Je stále mimo synch potom?

By mohol byť jeden milión a jednou vecí som strach, a my teraz budeme mať k tomu, aby im v jednom

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 27.prosince 2008, 09:17
Nový člen skupiny

Nazdar

The Sky Schránka je pripojený k TV cez SCART viesť, potom je optický kábel pochádzajúce zo zadnej časti televízora na priestorový zvuk kit.

Budem sa snažiť tieto veci uvedené! Jeho zvláštne, že je v poriadku na vlne 10 minút potom začne pomaly zhoršujú

Vďaka!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.