![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Преди да влезе в мотоциклети (всички видове) и използван за любов и собствено самостоятелно построени много скъпо pushbike, спомням си за езда tewksbury и обратно 3 пъти в седмицата с приятели (15 мили има 15 мили обратно = 30 мили), но тя беше откраднат и така, вместо да го заменя аз купих мотопед (цена около една и съща цена, като pushbike), само 50cc получава около 50 mph. , но напоследък не съм бил в състояние да си позволят бензин (приятелки / дядовци / приятели рождени дни), така че аз няма да караш pushbike. Исус да се уморяват и от дъх лесно
но аз искам да се върна в езда ги добро упражнение и лесен за джоба Някой друг карам pushbike? или моторетка или и двете?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам тласък байк, неговите ми dads стария и веригата идва от смисъла си крак ластари от педала и аз затръшвам върху слабините ми върху траверса причинявайки ми да падне върху пътя и държат на трафика, докато дойда при условия с моя безплодие
|
|||
|
|||
|
Lmao
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
няма да се качвам зад мотопеди в моята кола брои?
Im основно по нещо ![]() DONT ме разбирайте погрешно аз имам търпение за всички участници в движението, особено велосипедистите и т.н., тъй като те са най-големи рискове, но аз арго мотопеди готовност, те просто идват в толкова самонадеян няма за цел да ви курс пич, но след като получа колата Im сте сигурни, че ще разбере yeh но за да отговорите на въпрос, аз използван за любов моя планински велосипед, докато кучето избяга в с пътната и моят колега завтече над него, той вид загубили своя блясък за мен след това, има предвид, че е била около 6 години назад
|
|
|
|||
|
|||
|
Уау лошо куче, и аз знам какво означава за нас мотопед потребители идва цяла самонадеян. И това идва от мотопед-е LOL, мотопеди са опасни неща, но това е част от причината, поради Обичам го
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз съм силно в планинско колоездене, понастоящем притежават 6 велосипеди.
Не е в улицата, но аз правя като freeride и xc'ing. Знаете Земи край на Джон O'Groats няколко години; 1050 мили от маршрута взех. Това беше страхотно няколко седмици.
|
|
|
|||
|
|||
|
1050 мили: O би обичам да яздени това.
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Моята система: ubr компютърни игри
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам BMX байк, планински велосипед и моторетка. Аз обичам моята моторетка купове, неговите един Suzuki DRZ-125L, че сте имали откакто бях на 10, нейната по-малка, но аз все още го обичам. Той също е счупен съединител лост
![]() BMX ми е в жълто мангуста проформа, без стикери. Намерих в бунището тя не е в близост до движещите се части и наснован зъб на колело захващащ верига когато имам, но съм го. най-ценна част от този мотор е maxxis анкилостома гумата. и моите планински бегач е гигантска скала и са ми, че за епохи, както и му сега надрасква с плешив гуми бедни байк
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|