![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Než jsem se dostal do motocykly (všechny druhy), já s láskou a vlastní sebe postavil velmi drahé pushbike, vzpomínám si na koni Tewksbury a zpět 3x týdně s přáteli (15 mil tam 15 mil zpět = 30 mil), ale to bylo odcizeno a tak místo toho, nahradí ho i koupil moped (cena asi za stejnou cenu jako pushbike), pouze 50 ccm dostane kolem 50 mph. ale v poslední době jsem nebyl schopen dovolit benzín (Girlfriends / dědečků / přáteli narozeniny), takže jsem se vrátila ke koni pushbike. Ježíš se dostanu unavená a bez dechu snadno ale chci se dostat zpět do jejich dobré cvičení na koni a snadné na kapse Někdo jiný jezdit pushbike? nebo motocyklu nebo obojí? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám kolo tlačit, má své tatínky staré a řetězec pochází významu moje noha sklouzne pedál a já slam na moje slabina na břevno mi způsobuje pád na silnici a držte se při provozu i vyrovnat se s mým neplodnost
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| se dostat až za mopedy v autě počítat? im v podstatě na věc ![]() dont get me wrong já mít trpělivost pro všechny účastníky silničního provozu, zejména cyklisty atd., jak jsou na obrovského rizika, ale mopedy i cant stand, jen tak potkat cocky není zaměřen na vás samozřejmě kamarád, ale jakmile se dostanete autem im jisti, že budete rozumět Yeh, ale odpovědět na otázku, já s láskou své horské kolo, dokud pes vyběhl do vozovky a můj kamarád přejel ho, že druh ztratil jiskru pro mě tedy to, že bylo asi 6 let
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Whoa chudý pes, a já vím, co myslíš o nás moped uživatelé přicházejí přes nafoukaný. A to je pocházející z mopedu-er lol, mopedy jsou nebezpečné věci, ale to je jedním z důvodů, proč i love it |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem hodně na horském kole, v současné době vlastní 6 kol. Ne do ulice, ale mám rád freeride a xc'ing. Líbilo se Lands End, aby John O'Groats pár lety; 1050 mil cestou jsem si vzal. To bylo úžasné pár týdnů.
|
| |||
| |||
| 1050 mil: O ráda bych si, aby jel. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| |||
| |||
| Mám bmx kola, horská kola a motorky. i love moje motorka hromady, jeho Suzuki DRZ-125L, které jsem měl, protože mi bylo 10, jeho trochu malý, ale já pořád miluju. to také má zlomenou páčku spojky ![]() moje bmx je žlutá žíhaná pro bez nálepky. jsem našel v popelnici to měl u žádné pohyblivé části a zborcený ozubené kolo, když už to mám, ale i fixed it up. Nejcennější částí tohoto kola je Maxxis měchovec pneumatiku. a my na horských kolech, je obrovský balvan a já jsem měl, že na věky i její nyní poškrábaný s holou pneumatiky špatné kolo |
|
| |||
| |||
| Citace:
|