μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

PushBikes!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Απριλίου 2008, 12:43
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

Πριν πήρα σε μοτοσικλέτες (κάθε είδους) i που χρησιμοποιούνται για την αγάπη και τη δική της ανεξάρτητη χτισμένα το ένα πολύ ακριβό pushbike, θυμάμαι ιππασία σε Tewksbury και πίσω 3 φορές την εβδομάδα με φίλους (15 μίλια είναι 15 μίλια πίσω = 30 μίλια) αλλά ήταν κλεμμένο και έτσι αντί να το αντικαταστήσει αγόρασα ένα μοτοποδήλατο (κόστος περίπου την ίδια τιμή με το pushbike), μόνο μια 50cc παίρνει περίπου 50 μίλια/ώρα. αλλά πρόσφατα έχω δεν ήταν σε θέση να παρέχουν βενζίνη (Girlfriends / παππούδες / φίλους γενέθλια), οπότε έχω πάει πίσω στο καβάλα σε pushbike. Ο Ιησούς μπορώ να έχετε κουραστεί και εκτός της αναπνοής εύκολα
αλλά θέλω να επιστρέψω στην ιππασία τους καλή άσκηση και εύκολη στην τσέπη Οποιοσδήποτε άλλος οδηγήσετε ένα pushbike; ή μοτοσικλέτες ή και τα δύο;
Old 10 Απριλίου 2008, 13:37
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

Έχω ένα ποδήλατο push, μου μπαμπάδες της παλαιάς και της αλυσίδας έρχεται έννοια του πόδι μου γλιστράει από το πεντάλ και θ slam επάνω βουβωνική χώρα μου σχετικά με την οριζόντια προκαλώντας μου να πέσουν στο δρόμο και να φιλοξενήσει μέχρι την κυκλοφορία, ενώ θ έρθουν σε συμφωνία με μου υπογονιμότητα

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 10 Απριλίου 2008, 13:59
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

Lmao
Old 10 Απριλίου 2008, 15:52
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

έχει δικαίωμα να πάρει πίσω τα μοτοποδήλατα στον αριθμό αυτοκίνητό μου;

im βασικά από το πράγμα

dont get me wrong έχω υπομονή για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, κυρίως κλπ ποδηλάτες που βρίσκονται σε τεράστιους κινδύνους, αλλά και τα μοτοποδήλατα λοξοτομώ περίπτερο, το μόνο που συναντούν τόσο αναιδής

που δεν προορίζονται για σας σύντροφος του φυσικά, αλλά μόλις πάρετε μια im αυτοκίνητο είστε σίγουροι ότι θα καταλάβουν

αλλά Yeh να απαντήσει στην ερώτηση, εγώ που χρησιμοποιούνται για την αγάπη μου ποδήλατο βουνού, έως ότου ένα σκυλί έτρεξε στο στο δρόμο και σύντροφό μου έτρεξε πάνω του, αυτό το είδος των χαμένων λάμψη της, για μένα, στη συνέχεια, το μυαλό ότι ήταν περίπου 6 χρόνια πριν

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 10 Απριλίου 2008, 18:29
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

Whoa φτωχό σκυλί, και ξέρω τι σημαίνει για μας μοτοποδηλάτου οι χρήστες που έρχονται σε όλη αλαζόνες. Και αυτό είναι που προέρχονται από ένα μοτοποδήλατο-er lol, μοτοποδήλατα είναι επικίνδυνα πράγματα, αλλά αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους λατρεύω
Old 10 Απριλίου 2008, 18:36
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

Είμαι σε μεγάλο βαθμό στην ορεινή ποδηλασία, που σήμερα κατέχουν 6 ποδήλατα.

Δεν σε δρόμο, αλλά εγώ κάνω σαν freeride και xc'ing.

Μήπως Lands End στον John O'Groats μερικά χρόνια πριν? 1.050 μίλια από τη διαδρομή πήρα. Αυτό ήταν ένα φοβερό δύο εβδομάδες.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 10 Απριλίου 2008, 19:00
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

1.050 μίλια: O θα ήθελαν πολύ να μαστίζουν αυτό.
Old 18 Απριλίου 2008, 15:10
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
Έχω ένα ποδήλατο push, μου μπαμπάδες της παλαιάς και της αλυσίδας έρχεται έννοια του πόδι μου γλιστράει από το πεντάλ και θ slam επάνω βουβωνική χώρα μου σχετικά με την οριζόντια προκαλώντας μου να πέσουν στο δρόμο και να φιλοξενήσει μέχρι την κυκλοφορία, ενώ θ έρθουν σε συμφωνία με μου υπογονιμότητα
Μισώ όταν η αλυσίδα ξεκολλήσει μου το έκανε αυτό σε εργαλεία 1 2 και 3, αλλά στη συνέχεια να ασκήσει κάποια WD-40 και της όλες τις γνωρίζουν καλύτερα

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 19 Απρίλη 2008, 01:03
Μέλος Ομάδα

Default PushBikes!

Έχω ένα ποδήλατο BMX, ποδήλατο βουνού και μια μοτοσικλέτα. i love σωρούς μοτοσικλέτα μου, του ένα Suzuki DRZ-125L που είχα από τότε που ήμουν 10, του λίγο μικρό, αλλά αγαπώ ακόμα. Έχει επίσης μια σπασμένη μοχλός συμπλέκτη
BMX μου είναι ένα κίτρινο pro mongoose που δεν αυτοκόλλητα. βρήκα σε ένα dumpster είχε σχεδόν δεν τα κινούμενα μέρη και μια στρεβλή sprocket όταν το πήρα, μα εγώ θα το φτιάξω. το πιο πολύτιμο μέρος του το ποδήλατο είναι το ελαστικών Maxxis παράσιτο των εντέρων. και ποδήλατο βουνού μου είναι ένα τεράστιο ογκόλιθο και είχα ότι για τις ηλικίες καθώς, του τώρα έξυσε με φαλακρά λάστιχα κακή ποδήλατο
Old 19 Απρίλη 2008, 08:38
Ομάδα Δωρητών

Default PushBikes!

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας katana View Post
και ποδήλατο βουνού μου είναι ένα τεράστιο ογκόλιθο και είχα ότι για τις ηλικίες καθώς, του τώρα έξυσε με φαλακρά λάστιχα κακή ποδήλατο
lmao
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.