![]() |
|
| |||
| |||
| Πριν πήρα σε μοτοσικλέτες (κάθε είδους) i που χρησιμοποιούνται για την αγάπη και τη δική της ανεξάρτητη χτισμένα το ένα πολύ ακριβό pushbike, θυμάμαι ιππασία σε Tewksbury και πίσω 3 φορές την εβδομάδα με φίλους (15 μίλια είναι 15 μίλια πίσω = 30 μίλια) αλλά ήταν κλεμμένο και έτσι αντί να το αντικαταστήσει αγόρασα ένα μοτοποδήλατο (κόστος περίπου την ίδια τιμή με το pushbike), μόνο μια 50cc παίρνει περίπου 50 μίλια/ώρα. αλλά πρόσφατα έχω δεν ήταν σε θέση να παρέχουν βενζίνη (Girlfriends / παππούδες / φίλους γενέθλια), οπότε έχω πάει πίσω στο καβάλα σε pushbike. Ο Ιησούς μπορώ να έχετε κουραστεί και εκτός της αναπνοής εύκολα αλλά θέλω να επιστρέψω στην ιππασία τους καλή άσκηση και εύκολη στην τσέπη Οποιοσδήποτε άλλος οδηγήσετε ένα pushbike; ή μοτοσικλέτες ή και τα δύο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα ποδήλατο push, μου μπαμπάδες της παλαιάς και της αλυσίδας έρχεται έννοια του πόδι μου γλιστράει από το πεντάλ και θ slam επάνω βουβωνική χώρα μου σχετικά με την οριζόντια προκαλώντας μου να πέσουν στο δρόμο και να φιλοξενήσει μέχρι την κυκλοφορία, ενώ θ έρθουν σε συμφωνία με μου υπογονιμότητα
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχει δικαίωμα να πάρει πίσω τα μοτοποδήλατα στον αριθμό αυτοκίνητό μου; im βασικά από το πράγμα ![]() dont get me wrong έχω υπομονή για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, κυρίως κλπ ποδηλάτες που βρίσκονται σε τεράστιους κινδύνους, αλλά και τα μοτοποδήλατα λοξοτομώ περίπτερο, το μόνο που συναντούν τόσο αναιδής που δεν προορίζονται για σας σύντροφος του φυσικά, αλλά μόλις πάρετε μια im αυτοκίνητο είστε σίγουροι ότι θα καταλάβουν αλλά Yeh να απαντήσει στην ερώτηση, εγώ που χρησιμοποιούνται για την αγάπη μου ποδήλατο βουνού, έως ότου ένα σκυλί έτρεξε στο στο δρόμο και σύντροφό μου έτρεξε πάνω του, αυτό το είδος των χαμένων λάμψη της, για μένα, στη συνέχεια, το μυαλό ότι ήταν περίπου 6 χρόνια πριν
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Whoa φτωχό σκυλί, και ξέρω τι σημαίνει για μας μοτοποδηλάτου οι χρήστες που έρχονται σε όλη αλαζόνες. Και αυτό είναι που προέρχονται από ένα μοτοποδήλατο-er lol, μοτοποδήλατα είναι επικίνδυνα πράγματα, αλλά αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους λατρεύω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι σε μεγάλο βαθμό στην ορεινή ποδηλασία, που σήμερα κατέχουν 6 ποδήλατα. Δεν σε δρόμο, αλλά εγώ κάνω σαν freeride και xc'ing. Μήπως Lands End στον John O'Groats μερικά χρόνια πριν? 1.050 μίλια από τη διαδρομή πήρα. Αυτό ήταν ένα φοβερό δύο εβδομάδες.
|
| |||
| |||
| 1.050 μίλια: O θα ήθελαν πολύ να μαστίζουν αυτό. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Έχω ένα ποδήλατο BMX, ποδήλατο βουνού και μια μοτοσικλέτα. i love σωρούς μοτοσικλέτα μου, του ένα Suzuki DRZ-125L που είχα από τότε που ήμουν 10, του λίγο μικρό, αλλά αγαπώ ακόμα. Έχει επίσης μια σπασμένη μοχλός συμπλέκτη ![]() BMX μου είναι ένα κίτρινο pro mongoose που δεν αυτοκόλλητα. βρήκα σε ένα dumpster είχε σχεδόν δεν τα κινούμενα μέρη και μια στρεβλή sprocket όταν το πήρα, μα εγώ θα το φτιάξω. το πιο πολύτιμο μέρος του το ποδήλατο είναι το ελαστικών Maxxis παράσιτο των εντέρων. και ποδήλατο βουνού μου είναι ένα τεράστιο ογκόλιθο και είχα ότι για τις ηλικίες καθώς, του τώρα έξυσε με φαλακρά λάστιχα κακή ποδήλατο |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|