![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prije nego što sam dobio u motorbikes (sve vrste) i koriste za ljubav i svoj self građena vrlo skupo pushbike, sjećam se da tewksbury jahanje i nazad 3 puta tjedno s prijateljima (15 miles 15 miles tamo nazad = 30 miles), ali to je bio ukraden i tako, umjesto zamijenjujući ga ja kupio moped (cijena oko istu cijenu kao pushbike), samo 50cc dobiva oko 50mph. ali u zadnje vrijeme nisam bio u mogućnosti priuštiti benzin (djevojke / djedova / rođendane prijatelji), pa sam otišao natrag na vožnje pushbike. Isus ću biti umoran i bez daha lako ali želim da se vratim u njima dobra vježba za jahanje i lako na džep Bilo tko drukčije voziti pushbike? ili motocikl ili oboje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam guranje bicikla, njegove dads moj stari i lanac dolazi značenja moja noga gaćice s pedala i ja udariti na moje prepone na razdjelnik uzrokuje mi padne na cestu i držite dok se promet i nagoditi se s mojim neplodnost
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne uzimajući desno iza mopeds računati u svoj automobil? im na osnovi stvar ![]() dont get mi krivo imam strpljenja za sve korisnike ceste, pogotovo biciklisti itd kao da su na ogroman rizik, ali mopeds I cant stand, oni samo tako naići cocky ne s ciljem da vam naravno drugarica, ali nakon što im se automobil sigurni da ćete shvatiti ali yeh odgovoriti na pitanje, ja se ljubav moja bicikla, sve dok pas ran out na cesti i moja drugarica išla preko njega, ona gubi svoju vrstu blistanje za mene onda, misli da je bilo oko 6 godina
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Hej siromaha psa, a ja znam što ti misliš o nama moped korisnici dolaze preko cocky. I da dolazi iz moped-er lol, mopeds opasne stvari, ali to je dijelom razlog zašto ga volim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam jako u brdski biciklizam, trenutno posjedovanje 6 bicikle. Nije na ulici, ali JA dont poput freeride i xc'ing. Jeste Lands End Ivanu O'Groats prije par godina; 1050 milja uz put sam uzeo. To je bio Awesome par tjedana.
|
| |||
| |||
| 1050 milja: O će hatar to imati taj voziti. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: ubr gaming računalo
|
|
| |||
| |||
| Imam BMX bicikla, a mountain bike i motocikl. I love my hrpe motocikl, njegove jedan Suzuki drž-125L da sam imao jer sam bio 10, njene malo mala, ali ja još uvijek vole. ona također ima slomljen kvačilo polugom ![]() moj BMX je žuta mungos pro bez naljepnice. Našao sam u dumpster je u neposrednoj blizini nema pokretnih dijelova i deformiran zupčasti kada sam dobio, ali i stalnih ga. najveći dio tog bicikla je maxxis rudarska glista umoriti. i moja bicikla je stijena gorostas, a ja sam imao taj za uzrasta kao i njegova sada izgreben s ćelav gume siromašnih bike |
|
| |||
| |||
| Quote:
|