![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mielõtt a motorkerékpárokat (mindenféle) Régebben a szeretet és a saját magától épült nagyon drága pushbike, emlékszem, hogy lovaglás tewksbury és vissza hetente 3-szor barátaival (15 mérföldre van vissza 15 mérföld = 30 mérföld), de azt ellopták és így ahelyett, hogy azt helyettesítő Vettem egy moped (költség körülbelül ugyanazt az árat, mint a pushbike), csak egy 50cc gets körül 50mph. de a közelmúltban még nem volt képes megfizetni benzin (Girlfriends / nagyapja / barátok születésnapjairól) így már ment vissza a lovaglás a pushbike. Jézus jutok fáradt és kifulladtak könnyen De szeretném, hogy vissza a lovaglás nekik jó gyakorlat és könnyű a zsebben Bárki más ride a pushbike? vagy motorkerékpárral, vagy mindkettő? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy push bike, a My dads régi, és a lánc jön a értelmében a lábam slips ki a pedál, és én Slam-ra az én lágyéki a keresztfényét okoz nekem, hogy esik az útra, és tartsa fel a forgalom, amíg eljövök, hogy elfogadják az én meddőség
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nem kapok jobb mögé robogó in my car gróf? im alapvetően a dolog ![]() dont get me wrong I türelmes minden úthasználókra, különösen a kerékpárosok stb azok az óriási kockázatot, de én vidám robogó állni, csak az országok úgy kakasból nem az a célja, meg persze haver, de ha egyszer kap egy autó im biztos meg fogod érteni yeh, de arra a kérdésre válaszol, i love my használt mountain bike, amíg egy kutya szaladt ki az útra, és a haverom elgázolták rá, hogy a fajta elvesztette szikra nekem majd, hogy volt 6 évvel ezelőtt
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Hú szegény kutya, és tudom, mire gondolsz rólunk mopedvezetők jön át kakasból. És hogy jön egy moped-er lol, robogó veszélyes dolog, de ez része az oka annak, hogy imádom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én erősen a hegyi kerékpározás, jelenleg birtokló 6 bikes. Nem az utcán, de én, mint a freeride és xc'ing. Vajon Lands End John O'Groats egy pár évvel ezelőtt, 1050 mérföldre az útvonal vettem. Ez egy tök jó pár hétig.
|
| |||
| |||
| 1050 mérföld: O szívesen lovagolt volna meg. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: ubr számítógépes játékokhoz
|
|
| |||
| |||
| Van egy BMX kerékpár, hegyi kerékpár és motorkerékpár. I love my motorbike heaps, annak a Suzuki DRZ-125L, hogy már azóta volt 10, hogy egy kicsit kisebb, de még mindig tetszik. Szintén egy törött kuplung kar ![]() én BMX egy sárga mongúz pro nem matricákat. Találtam egy kukába már közel mozgó részei és a megvetemedett fog, ha megvan, de én kötött ki. a legértékesebb része, hogy a biciklit a maxxis horogféreg fárad. , és a mountain bike egy hatalmas szikla, és én is, hogy a korosztály is, hogy most vakarta a kopasz gumik Szegény bike |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|