![]() |
|
| |||
| |||
| לפני שאני נכנס אופנועים (כל מיני) נהגתי לאהוב משל עצמי בנוי pushbike יקר מאוד, אני זוכר רכיבה על טוקסברי וחזרה 3 פעמים בשבוע עם חברים (15 קילומטרים יש 15 מייל = 30 ק"מ) אבל הוא נגנב וכך, במקום להחליף אותו קניתי טוסטוס (עלות סביב מחיר pushbike זהה), רק 50cc מסתובב 50mph. אך לאחרונה אני לא יכול להרשות לעצמי דלק (חברות / סבים / חברים ימי הולדת) כל כך חזרתי כדי רכיבה pushbike. ישו אוכל מתעייפים בקלות נשימה אבל אני רוצה לחזור אל אותם רוכבים תרגיל טוב וקל על הכיס עוד מישהו טרמפ pushbike? או אופנוע או שניהם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני צריך לדחוף את האופניים שלי, אבות הישן שלה אחת בשרשרת של משמעות מגיעה הרגל שלי מחליקה את הדוושה אני טורקת אל המפשעה שלי על המוט גורמת לי ליפול על הכביש ולהחזיק את התנועה בזמן שאני להשלים עם שלי פוריות
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה מתחיל ממש מאחורי mopeds לספור את המכונית שלי? בעצם על דבר IM ![]() Dont תבינו אותי לא נכון אני יש לי סבלנות לכל משתמשי הדרך, במיוחד רוכבי אופניים וכו 'כפי שהם נמצאים סיכונים ענקיים, אבל אני mopeds לעמוד צביעות, הם פשוט נתקל כל כך יהיר אתה לא מכוון של בן הזוג כמובן, אבל ברגע שיש לך מכונית IM בטוח שאתה תבין אבל יה לענות על השאלה, אהבתי אופניים שלי, עד הכלב רץ החוצה לכביש חבר שלי דרס אותו, זה סוג של איבד את הניצוץ שלו אותי אז, חשוב כי היה על 6 שנים
|
| |||
| |||
| הכלב המסכן וואו, ואני יודע על מה אתה מדבר לנו על טוסטוס משתמשים ברחבי בא יהיר. וזה בא טוסטוס-lol אה, mopeds דברים מסוכנים אבל זה חלק מהסיבה למה אני אוהב את זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בכבדות אופני הרים, כרגע בעלות על אופניים 6. לא לרחוב, אבל אני כמו Freeride ו xc'ing. האם ג 'ון מקרקעי סוף O'Groats לפני כמה שנים; 1,050 קילומטרים בדרך לקחתי. זה היה מדהים כמה שבועות.
|
| |||
| |||
| 1,050 קילומטרים: O אשמח להיות רדוף זה. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| |||
| |||
| יש לי אופני BMX, אופני הרים אופנוע. אני אוהב את ערימות האופנוע שלי, שלה סוזוקי DRZ-125L, כי היו לי מאז שהייתי בת 10, קצת קטנה, אבל אני עדיין אוהבת אותו. יש לה גם ידית קלאץ 'שבורה ![]() BMX שלי היא פרו נמייה צהוב ללא מדבקות. מצאתי במזבלה זה לא היה ליד החלקים הנעים Sprocket מעוותת כאשר יש לי את זה, אבל סידרתי את זה. החלק החשוב ביותר של האופניים כי הוא צמיג Maxxis כרץ. ואת אופני הרים שלי הוא סלע ענק היה לי המון זמן כי גם עכשיו שרט עם צמיגים הקירח שלו אופניים עני |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|