![]() |
|
| |||
| |||
| Before I pateko į motociklai (visų rūšių) I used to love ir pačios savarankiškai statyti labai brangu pushbike, atsimenu žirgais į Tewksbury ir atgal 3 kartus per savaitę su draugais (15 mylių yra 15 mylių atgal = 30 mylių), bet jis buvo pavogtas ir taip, o ne pakeičia jį nusipirkau mopedo (kaina maždaug tą pačią kainą, kaip pushbike), tik 50cc pasireiškia maždaug 50mph. bet neseniai man nebuvo įpirkti benziną (draugei / seneliai / draugai gimtadienius) so I've gone Atgal į jojimo pushbike. Jėzus man pavargęs ir uždusęs lengvai bet aš noriu grįžti į jojimo jiems gerai atlikti ir lengva kišenė Kas nors važiuoja pushbike? ar motociklas ar abu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turiu stumti dviratį, mano tėtis savo senąjį ir grandinę patenka prasme mano kojų lapeliai prie pedalo ir i slam ant mano kirkšnyje, ant skersiniu sukelia man kristi ant kelių ir laikykite eismą, o aš susitaikyti su mano nevaisingumas
| |||
| |||
| Lmao |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neturi teisės gauti gale mopedai mano automobilį įsigijęs? im esmės apie ką ![]() Don't get me wrong turiu kantrybės visiems eismo dalyviams, ypač dviračių ir tt, nes jie yra didžiulis pavojus, tačiau mopedai i cant stand, jie tiesiog teko susidurti, kad įžūlus nėra skirti Jums, žinoma, mate, bet kai tik jūs automobilių im tikras jūs suprasite o yeh atsakyti į klausimą, I used to love my mountain bike, kol šuo išbėgo prie kelio ir mano padėjėjas pervažiavo jo, tipo prarado savo Sparkle man tada, tai, kad buvo maždaug 6 metų senumo
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Whoa prastas šuo, ir aš žinau, ką tu kalbi apie mus mopedų vairuotojams dar per pasipūtęs. Ir tai iš mopedas-er lol, mopedai, yra pavojingi dalykai, tačiau yra dalis priežasties, kodėl aš myliu jį |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš labai į kalnų dviračiais, šiuo metu turinti 6 dviračiais. Ne į gatvę, bet man patinka freeride ir xc'ing. Ar Lands End John O'Groats porą metų senumo; 1.050 mylių maršrutu laikiausi. That was awesome porą savaičių.
|
| |||
| |||
| 1.050 km: O norėtume turėti kad kankinamas. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris
|
|
| |||
| |||
| Aš BMX dviračių, kalnų dviratis ir motociklas. I love my Motorbike sankaupų, jos Suzuki DRZ-125L, kad aš jau ne man buvo 10, jo šiek tiek mažas, bet aš vis dar patinka. Ji taip pat turi atsilaiko sankabos svirtis ![]() Mano bmx yra geltonos Mongoose PRO jokių lipdukų. I rasti Dumpster jis šalia nėra judančių dalių ir Krzywy Sprocket kai aš jį, bet aš fixed it up. labiausiai vertingas, kad nuoma yra nematodas Maxxis padanga. ir mano kalnų dviratis yra Giant Boulder ir man jau buvo nuo amžių, taip pat, jo dabar subraižyti su bald padangos Prastas nuoma |
|
| |||
| |||
| Citata:
|